Όλες οι λεπτομέρειες της εξαγοράς SPAR από Ioannides

Η δημόσια Εταιρεία Ermes Department Stores Plc ανακοινώνει ότι, μέσα στα πλαίσια της νέας στρατηγικής της Εταιρείας να μην συνεχίσει τη δραστηριότητα λιανικού εμπορίου τροφίμων, δεδομένου ότι οι αδελφές εταιρείες Argosy Trading Co. Ltd και Cassandra Trading Ltd, μέλη του Ομίλου CTC, είναι εισαγωγείς και μεγάλοι προμηθευτές υπεραγορών και καταστημάτων λιανικού εμπορίου, ως επίσης και περιπτέρων, ξενοδοχείων και εστιατορίων, έχει διαθέσει τη δραστηριότητα του καταστήματος SPAR στη Λάρνακα, ώστε να μην ανταγωνίζεται τους εν λόγω πελάτες τους.

Διαβάστε ακόμα:

Στις Υπεραγορές Ιωαννίδης περνά το SPAR LARNACA

H διάθεση για επενδύσεις και το project bank του Invest Cyprus

Νέα ανώμαλη προσγείωση με ματαίωση πτήσεων από TUI
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο ΧΑΚ, ο αγοραστής του καταστήματος που δραστηριοποιείται από τον Οκτώβριο 2018, είναι η εταιρεία SDT Ioannides Bros Ltd, η οποία θα συνεχίσει τη δραστηριότητα υπό την δική της εμπορική επωνυμία.

Στο €1.510.000 το deal
Η εξαγορά έτυχε της έγκρισης της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού.

Η τιμή πώλησης είναι €1.510.000, που συμπεριλαμβάνει εξοπλισμό του καταστήματος και αποθέματα. Το τίμημα θα καταβληθεί με την ολοκλήρωση της συναλλαγής που υπολογίζεται να γίνει εντός του πρώτου 15ημέρου του Ιουλίου.

Προστίθεται ακόμα ότι η συναλλαγή δεν σχετίζεται ούτε επηρεάζει τα συμφέροντα οποιουδήποτε αξιωματούχου της Εταιρείας, και γίνεται σε καθαρά εμπορική βάση.

Καταληκτικά, τονίζεται ότι η εν λόγω συναλλαγή είναι επωφελής για την Εταιρεία, και ως αποτέλεσμα αυτής και με τον τερματισμό των δραστηριοτήτων SPAR στο Ολύμπια Λεμεσού και των δραστηριοτήτων του καταστήματος στη Λεωφόρο Μακαρίου και Κρήτης στη Λευκωσία, η εταιρεία θα επικεντρωθεί και θα αναπτύξει τις υπόλοιπες δραστηριότητές της.

Δειτε Επισης

Δυναμική είσοδος Punin Group στον τομέα της οινοποιίας-Εξαγόρασε το Hadjiantonas Winery
Σκλαβενίτης Κύπρου: Τρέχει το πλάνο ανακαινίσεων και ενσωμάτωσης των καταστημάτων Παπαντωνίου στο δίκτυό της
Μήνυμα Υπουργείου Ενέργειας στις εταιρείες εμπορίας καυσίμων-«Να επιδείξουν μέγιστη υπευθυνότητα για τις τιμές»
Η CPO φέρνει την Korres στο Mall of Cyprus-Ποιο είναι το ελληνικό brand που κατέφθασε στο εμπορικό κέντρο
Ετήσια αύξηση στην αξία κύκλου εργασιών στο χονδρικό εμπόριο και στα οχήματα το α΄ τρίμηνο
Προετοιμάζουν το έδαφος για απότομη αύξηση των τιμών καυσίμων οι πρατηριούχοι-«Απλώς ακολουθούμε τις τιμές»
Θέλουν να ανοίξει ξανά για τα αυτοκίνητα η Μακαρίου και ζητούν να εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Wolt+ Weeks: Εκπτώσεις μέχρι το 50% στο Wolt market και το 40% σε επιλεγμένα εστιατόρια μέχρι τις 29 Ιουνίου
M. Αντωνίου: Γιατί το «e-kalathi» δεν οδηγεί στη φθηνότερη υπεραγορά-Η ατυχής επιλογή προϊόντων και η πρώτη αποτίμηση
Συμφόρηση απόψεων για το άνοιγμα της Μακαρίου...«Πρέπει να είναι προορισμός και όχι κέντρο διέλευσης»