Προτάσεις δώρων από το «ΤΗΕ MACALLAN» για την ημέρα του πατέρα

 

 

Η πράξη του δώρου είναι η απλούστερη ανθρώπινη έκφραση, αλλά μπορεί να μεταδώσει αγάπη, εκτίμηση, σεβασμό, και την αξία ενός πολύτιμου δεσμού.

Για τη Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα στις 20 Ιουνίου, το The Macallan έχει επιμεληθεί και προτείνει μια επιλογή από εξαιρετικά single malts για δώρα με νόημα, και που αντικατοπτρίζουν την τέχνη και την αφοσίωση του The Macallan για ποιότητα από το 1824.

Οι προτάσεις επιλεγήκαν προσεκτικά ώστε να αναδεικνύουν και να προβάλλουν τη φήμη του Macallan για ποιότητα και πολυτέλεια, και ταυτόχρονα να προσφέρετε δώρο -που μόνο το εξαιρετικό είναι αποδεκτό- στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

THE MACALLAN DOUBLE CASK 12 YEARS OLD

 

 

Το Macallan Double Cask 12 years old έχει ωριμάσει σε αμερικάνικα και ευρωπαϊκά δρύινα βαρέλια εμποτισμένα με Olorosso sherry, και είναι ο τέλειος συνδυασμός του κλασσικού Macallan με την αδιαμφισβήτητη γλυκύτητα του αμερικάνικου βαρελιού. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο single malt σε τέλεια ισορροπία, με γεύσεις από μέλι, εσπεριδοειδή και τζίντζερ, και με φυσικό χρώμα όπως όλα τα Macallan.

 

THE MACALLAN TRIPLE CASK 12 YEARS OLD

 

 

Το Macallan Triple Cask 12 years old έχει ωριμάσει σε αμερικάνικα και ευρωπαϊκά δρύινα βαρέλια εμποτισμένα με Olorosso sherry, αλλά επιπρόσθετα και σε αμερικάνικα βαρέλια bourbon. Είναι τρομερά απαλό, ντελικάτο αλλά και πολυσύνθετο single malt, με γεύσεις από εσπεριδοειδή, βανίλια και δρυ.

Οι παραπάνω συσκευασίες έχουν εμπνευστεί από το αποστακτήριο του Macallan, με τη σύγχρονη και την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική του, αλλά και την εκτίμηση που έχει για την ομορφιά του τοπίου Speyside της Σκωτίας. Είναι συλλεκτικές και κυκλοφορούν σε επιλεγμένα σημεία στη κυπριακή αγορά στην ίδια τιμή με τις βασικές εκδόσεις.

 

THE MACALLAN CLASSIC CUT 2020 EDITION

 

 

 

Το Classic Cut 2020 Edition είναι ένα single malt που δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια πλήρη και ενισχυμένη γεύση, και χαρακτηριστικό της συνεχής αναζήτησης του Macallan για το εξαιρετικό, προσφέροντας ένα αξιοσημείωτο ταξίδι γευστικής ανακάλυψης.

Το εξαιρετικό αυτό ουίσκι προσφέρει μια γλυκιά ελαφρότητα που δίνουν τα δρύινα βαρέλια ex-bourbon, συνδυασμένα με το βάθος και την πολυπλοκότητα από τα γνωστά δρύινα βαρέλια sherry του Macallan.

Έχει υψηλότερο ABV (55%) που επιλέχθηκε ως το βέλτιστο επίπεδο για να αναδεικνύει  τον πλήρη χαρακτήρα του συγκεκριμένου single malt και να αποκαλύπτει τις κυρίαρχες νότες βανίλιας, γλυκού πορτοκαλιού και φρέσκου δρυ.

 

THE MACALLAN ESTATE

 

 

Αυτό το ξεχωριστό single malt περιέχει σπάνιο απόσταγμα από κριθάρι που καλλιεργείται στο The Macallan Estate, και είναι ένα μοναδικό αφιέρωμα στην κληρονομιά και το σπίτι του Macallan. Το κτήμα Easter Elchies των 485 στρεμμάτων και τα προσεκτικά φροντισμένα χωράφια κριθαριού βρίσκονται στη θρυλική περιοχή Speyside της Σκωτίας, και δίπλα στο αποστακτήριο όπου το Macallan δημιουργεί εξαιρετικά single malts από το 1824.

Ένα πολύπλοκο single malt με νότες εσπεριδοειδών, το Macallan Estate παρουσιάζεται σε ένα εξαιρετικό πακέτο δώρου που περιλαμβάνει μια χειροποίητη πλάκα που αντιπροσωπεύει το σκωτσέζικο τοπίο του σπιτιού του Macallan. Πραγματικά ένα δώρο που οι λάτρεις του ουίσκι θα ήθελαν να εξερευνήσουν.

 

THE MACALLAN RARE CASK 2020 RELEASE

 

 

Το Rare Cask έχει πλούσιο χρώμα mahogany red, και παρουσιάζει δύο από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του The Macallan – τα δρύινα βαρέλια sherry και το φυσικό χρώμα.

Αυτό το single malt αποκαλύπτει την αξιοσημείωτη τέχνη και την επιστήμη της επιλογής μοναδικών δρύινων βαρελιών που προσφέρουν ένα ξεχωριστό και περίπλοκο προφίλ γεύσης.

Με έντονη νότα σταφίδας και βελούδινη αίσθηση στο στόμα, αυτό το απίστευτο ουίσκι είναι μια πραγματικά αισθησιακή εμπειρία που προσφέρει την απόλυτη απόλαυση στους γνώστες του ουίσκι, και μια εντύπωση που διαρκεί.

Λίγα λόγια για το The Macallan

Το The Macallan δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τόσο οι γνώστες όσο και οι ερασιτέχνες λάτρεις του ουίσκι, υποκλίνονται εξίσου στην ποιότητα και τα χαρακτηριστικά των εξαιρετικών και εμβληματικών single malts που δημιουργεί το brand από το 1824 μέχρι σήμερα, και τα οποία χαρακτηρίζονται από το ίδιο πάθος για υπεροχή.

Το The Macallan είναι το κορυφαίο σε αξία single malt ουίσκι διεθνώς και κατέχει ηγετική θέση σε ορισμένες από τις σημαντικότερες αγορές του κόσμου. Είναι από τα πιο συλλεκτικά ουίσκι παγκοσμίως και κατέχει το ρεκόρ για το πιο ακριβό μπουκάλι αλκοολούχου ποτού που έχει δημοπρατηθεί ποτέ στον κόσμο. Πρόκειται για το μπουκάλι Fine and Rare 1926 (του θρυλικού βαρελιού #263 από το οποίο εμφιαλώθηκαν μόνο 40 μπουκάλια), και που πουλήθηκε έναντι περίπου 1,9 εκατ. δολαρίων σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s στο Λονδίνο τον Οκτώβριο 2019.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του The Macallan, καθώς και όλων των brands της Edrington στην Κύπρο είναι η ACM Christofides LTD.

Για περισσότερες πληροφορίεςwww.themacallan.com

 

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών