VASSOS ELIADES LTD, Cyprus’ Best Workplace™ 2021

H Vassos Eliades Ltd. είναι μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες στην Κύπρο. Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η εισαγωγή, πώληση και διανομή καταναλωτικών προϊόντων μέσω διάφορων καναλιών. Η γκάμα προϊόντων είναι μεγάλη, και περιλαμβάνει τρόφιμα, αλκοολούχα ποτά, προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, εκγύμνασης αλλά και προϊόντα πολυτελείας όπως ρολόγια, κοσμήματα και άλλα αξεσουάρ. Οι μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στον κόσμο εμπιστεύονται τις αντιπροσωπίες των προϊόντων τους, εδώ και δεκαετίες, στην Vassos Eliades Ltd. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Nestle με την οποία η συνεργασία υπάρχει από το 1933.

Ποια η εμπειρία της εταιρείας σε σχέση με τη διαδικασία αξιολόγησης του Great Place to Work®;
«Η εμπειρία της συμμετοχής μας στην έρευνα αξιολόγησης καθώς και στο Culture Audit© ήταν πολύ ευχάριστη αφού η υποστήριξη που μας παρείχε το προσωπικό του Great Place to Work® ήταν εξαίρετη. Η εταιρεία μας θεωρήθηκε άξια πιστοποίησης για το καλό περιβάλλον εργασίας της, με εξαιρετικά αποτελέσματα και η αξία αυτής της πιστοποίησης για τον οργανισμό μας είναι τεράστια, αφού η επιτυχία αυτή, αντανακλά τις δράσεις Ανθρώπινου Δυναμικού που υλοποιούνται για να εξασφαλίζεται ένα άρτιο εργασιακό περιβάλλον. Τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν τη στρατηγική της εταιρείας μας να διατηρεί πάντα μια ανθρωποκεντρική κουλτούρα.»

 

Τι νομίζετε ότι κάνει την εταιρεία σας ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον;
«Το πιο σημαντικό στοιχείο που κάνει τον οργανισμό μας Best Workplace™  είναι η κουλτούρα η οποία είναι βασισμένη στη συνεργασία και στο σεβασμό. Ένα ευτυχισμένο εργατικό δυναμικό είναι υψίστης σημασίας για την επιτυχία του οργανισμού μας, και υιοθετούμε πρακτικές για να το πετύχουμε. Δεν σταματάμε ποτέ να βελτιωνόμαστε και να δημιουργούμε ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας. Η διάκριση αυτή οφείλεται στους εργαζόμενους, που με την αφοσίωση και το πάθος τους είναι ο πιο ισχυρός λόγος για την επιτυχία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια.»

Δειτε Επισης

Σχέδια αναδιοργάνωσης της ΚΤΚ παρουσίασε στον Πρόεδρο ο Χρ. Πατσαλίδης
Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Κ. Χατζηδάκης: Ελλάδα και Κύπρος έχουν ξεπεράσει την κρίση-Δέσμευση για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα
Α. Βαφεάδης: Στις 16 Ιουνίου 2024 η αποπεράτωση του περιμετρικού Λευκωσίας-Πώς προχωρούν οι εργασίες(pics)
Στην κυπριακή αγορά μέσω της Chestertons Cyprus Residential η Chestertons Global-Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει
Ολοκληρώνεται η ανάπλαση του παλαιού ΓΣΠ-Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του έργου των €20 εκατ.
Καλπάζει η τιμή του ελαιόλαδου στην Κύπρο... Αύξηση πέραν του 60% τον περασμένο Απρίλιο
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»