Νέο Porsche Service Station στη Λεμεσό

Δελτίο Τύπου  19/04/2021 13:20
Νέο Porsche Service Station στη Λεμεσό

Νέο Porsche Service Station στη Λεμεσό

Δελτίο Τύπου  19/04/2021 13:20

Το Porsche Center Cyprus ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη λειτουργίας του νέου τεχνικού συνεργείου στη Λεμεσό.

Το τελευταίας τεχνολογίας Service Station θα προσφέρει υπηρεσίες Porsche After Sales, όπως τεχνικό έλεγχο 111 σημείων, πλήρες service και συντήρηση οχήματος, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά Porsche. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών.

 

porschelemesos2

Σύμφωνα με τον Κώστα Ελισσαίου, After Sales Manager του Porsche Center Cyprus: «Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που θα υποδεχόμαστε τους πελάτες μας στο νέο Porsche Service Station της Λεμεσού, όπου θα προσφέρουμε ό,τι πιο σύγχρονο στον τομέα της επισκευής κινητήρων. Χρησιμοποιούμε άκρως εξειδικευμένα εργαλεία και τεχνολογία της Porsche. Εκπαιδεύουμε συνεχώς το προσωπικό μας, ώστε να διατηρεί και να ενημερώνει τις τεχνικές του γνώσεις σύμφωνα με τα πρότυπα της Porsche. Αυτήν τη στιγμή, οι τεχνικοί του Porsche Center Cyprus είναι οι μόνοι που διαθέτουν πιστοποιήσεις Silver και Gold στο νησί».

porschelemesos3

Το νέο Porsche Service Station βρίσκεται σε βολικό σημείο, στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος της Λεμεσού, μόλις πέντε λεπτά από τους εκθεσιακούς χώρους της Porsche στη Λεμεσό. Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να κλείνουν ραντεβού, καλώντας τον τηλεφωνικό αριθμό 77771911.

porschelemesos4

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας