Η Hyundai αποκαλύπτει το νέο ΚΟΝΑ, της σειράς “Ν”!

Δελτίο Τύπου  14/04/2021 09:04
Η Hyundai αποκαλύπτει το νέο ΚΟΝΑ, της σειράς “Ν”!

Η Hyundai αποκαλύπτει το νέο ΚΟΝΑ, της σειράς “Ν”!

Δελτίο Τύπου  14/04/2021 09:04

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες από τις λεπτομέρειες του ολότελα νέου ΚΟΝΑ Ν.

Μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για τους λάτρεις του είδους, για ν’ απολαύσουν μια πρώτη ματιά στο τελευταίο μέλος της δυναμικής σειράς “Ν” της εταιρείας. Αυτό θα είναι το πρώτο SUV στη σειρά με τις υψηλές επιδόσεις.

Η σπορ εμφάνιση αντιπροσωπεύει μια ισχυρή παρουσία, συνδυασμένη με απόλαυση στην οδήγηση. Μπροστά, κυριαρχεί η εντυπωσιακή μάσκα με τη χαρακτηριστική γρίλια, με τον προφυλακτήρα να είναι εμπνευσμένος από αεροναυτική λογική και ο οποίος εκτείνεται στα πλαϊνά του αυτοκίνητου, δίνοντας έμφαση στην αεροδυναμική του συμπεριφορά. Το λογότυπο “Ν” έρχεται να ολοκληρώσει την εικόνα.

Στο πίσω μέρος, μια μεγάλη, διπλή αεροτομή για ενισχυμένο κράτημα χαρίζει “πικάντικη” όψη, με τη συνέργεια ενός τρίτου, τριγωνικού φωτιστικού στοιχείου φρένων. Η μεγάλη, διπλή εξάτμιση εκφράζει απόλυτα το πνεύμα των υψηλών επιδόσεων του νέου μοντέλου. Πιο χαμηλά, κάτω στον προφυλακτήρα, ένας μεγάλος διαχύτης ενισχύει τον ρυθμό ροής του αέρα. Όπως όλα τα μοντέλα της σειράς “Ν”, έτσι και το νέο ΚΟΝΑ Ν φοράει ζάντες ειδικού σχεδιασμού και διακοσμητικά, κόκκινα στοιχεία που κοσμούν την ποδιά περιμετρικά.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας