Διεθνής διάκριση για την Coca-Cola HBC ως την κορυφαία Βιώσιμη Εταιρεία αναψυκτικών και ποτών

Δελτίο Τύπου  30/03/2021 08:30
Διεθνής διάκριση για την Coca-Cola HBC ως την κορυφαία Βιώσιμη Εταιρεία αναψυκτικών και ποτών

Διεθνής διάκριση για την Coca-Cola HBC ως την κορυφαία Βιώσιμη Εταιρεία αναψυκτικών και ποτών

Δελτίο Τύπου  30/03/2021 08:30

Η Coca-Cola HBC Κύπρου με χαρά και περηφάνεια μοιράζεται τη σημαντική διάκριση του Ομίλου Coca-Cola HBC, ως την κορυφαία βιώσιμη εταιρεία αναψυκτικών και ποτών παγκοσμίως για το 2020 με βάση το Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

O Όμιλος Coca-Cola HBC αναγνωρίζεται για 5η φορά τα τελευταία 7 χρόνια ως ηγέτης στον κλάδο σε παγκόσμια κλίμακα και αποτελεί τη 10η συνεχόμενη χρονιά που βρίσκεται στην κορυφαία τριάδα του κόσμου.

Διακρίσεις, όπως αυτή στον Δείκτη Βιωσιμότητας DJSI, είναι ιδιαίτερα σημαντικές καθώς υπογραμμίζουν την προσήλωση του ομίλου Coca-Cola HBC στις αρχές και στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης που έχει θέσει συλλογικά, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του για την προστασία του περιβάλλοντος και της αειφορίας, αναδεικνύοντας παράλληλα την κοινή πεποίθηση για τη δημιουργία αξίας που διαθέτει σε όλον τον κόσμο.

Η Coca-Cola HBC Κύπρου, ως μέλος του Ομίλου Coca‑Cola HBC, επιδιώκει να μεγαλώνει τη δραστηριότητά της, μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, θέτοντας όλο και πιο αυστηρούς στόχους βελτίωσης, ενώ ταυτόχρονα καταγράφει συνεχή πρόοδο ως προς τις Δεσμεύσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης για το Περιβάλλον που έχει θέσει ο Όμιλός Coca-Cola HBC με ορίζοντα το έτος 2025.

Σε αυτή τη σημαντική διάκριση, προστίθενται και οι πρόσφατες βραβεύσεις από την Alliance for Water Stewardship (AWS), ως αποτέλεσμα της στοχευμένης στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης που εφαρμόζει η εταιρεία έρχονται να συμπληρώσουν την πιστοποίηση από το European Water Stewardship (EWS), που έχουν λάβει πρόσφατα τα εργοστάσια Coca-Cola HBC Κύπρου για την υποδειγματική διαχείριση του νερού.

Οι διακρίσεις αυτές, φέρνουν χαμόγελα τόσο στην Εταιρεία, όσο και στην Κύπρο, καθώς, επιβραβεύονται με διακρίσεις ανώτατων και διεθνών επιπέδων. Η βαρύτητα τους είναι ακόμη πιο ουσιαστική κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε κάνοντας τις απαραίτητες επενδύσεις στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Το βέβαιο είναι πως όταν η εταιρική ευθύνη και η βιωσιμότητα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του τρόπου λειτουργίας μιας επιχείρησης, τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι κοινωνίες βγαίνουν κερδισμένες.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας