Aygo X prologue: Το νέο όραμα για την Κατηγορία Α

Το μοντέλο Aygo, συστηματικά αναγνωρίζεται για τον τολμηρό και ξεχωριστό του σχεδιασμό στην κατηγορία Α. Τώρα, η Ευρωπαϊκή Έδρα Σχεδιασμού (European Design Headquarters - ED²) της Toyota έχει εστιαστεί στη δημιουργία ενός ακόμα πιο τολμηρού και ξεχωριστού αυτοκινήτου για τους αγοραστές της εν λόγω κατηγορίας.

Εδρεύοντας κοντά στη Νίκαια της Γαλλικής Κυανής Ακτής, η ED² αποτελεί το ευρωπαϊκό σχεδιαστήριο της Toyota. Για το περισσότερο του 21ου αιώνα, η Toyota είναι ο ηγέτης της κατηγορίας Α στην Ευρώπη. Δεσμευμένη στη μελλοντική ανάπτυξη της κατηγορίας, η Toyota ανέθεσε στην ED² την πρόκληση να υλοποιήσει το ευρωπαϊκό της όραμα για την εν λόγω κατηγορία. Η κατεύθυνση ήταν να εξεταστούν όλες οι προοπτικές με νέα, φρέσκια ᾽ματιά᾽, προκειμένου να προσδιοριστούν τα δεδομένα του πως θα μπορούσε να ήταν η κατηγορία Α για το ευρωπαϊκό πελατολόγιο, ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες και επιθυμίες του. Και παράλληλα να αποδειχθεί ότι τα αυτοκίνητα, τα οποία παραδοσιακά έχουν ονομαστεί “εισαγωγικά μοντέλα” να μπορούν να ηγηθούν της αγοράς με τον ξεχωριστό σχεδιασμό τους.

 

 
Με το Aygo X prologue, πιστεύω αποδεικνύουμε ότι ένα μικρό αυτοκίνητο μπορεί να διαθέτει μεγάλη και τολμηρή προσωπικότητα (Ken Billes, Assistant Chief Designer ED²).

 

Κτίζοντας ένα Style Icon
Από το λανσάρισμα του στην αγορά το 2005, το Aygo, το πιο προσιτό μοντέλο της Toyota, έχει γοητεύσει το νεανικό και προοδευτικό πελατολόγιο με το παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό του στυλ.

Η διασκέδαση και το παιχνίδι πάντα ήταν στο επίκεντρο του Aygo. Τώρα, έχουμε προσθέσει στο DNA του μια επιπρόσθετη καυτή πινελιά πρωτοπορίας (Lance Scott, Design Director ED²).

Ελκυστικό για το στιλιστικά ευαίσθητο κοινό, ο ζωντανός χαρακτήρας του Aygo και η συναρπαστική δυναμική οδήγησής του έχουν προσελκύσει πολλούς νέους, ευρωπαίους αγοραστές στην Toyota. Αλλά, το μοναδικό DNA και η ξεχωριστή τοποθέτηση του Aygo στηρίζεται στο παντοτινό του προβάδισμα από τον ανταγωνισμό. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, νέοι πελάτες της Toyota απαιτούν επιδεξιότητα, προσωπικότητα και την ευκαιρία να ξεχωρίσουν κάνοντας μια προσωπική δήλωση με την επιλογή τους.

 

Μια αφοσιωμένη ομάδα με ξεκάθαρη αποστολή
Η ED² ανέθεσε σε μια αφοσιωμένη ομάδα να επικεντρωθεί σε μια κοινή γραμμή καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Η ομάδα αυτή είχε καταλήξει εξαρχής ότι υπήρχε μια ευκαιρία για δημιουργία ενός πιο τολμηρού και πιο δυναμικού σχεδιασμού. Με αυτή την πεποίθηση, γεννήθηκε το Aygo X prologue.

Αναβαθμίζοντας την κατηγορία
Το ‘Aygo’ ήταν πάντα συνυφασμένο με την προσωπική ελευθερία και την ευκινησία. Με το Aygo X prologue, προστίθεται μια παιχνιδιάρικη ανεμελιά στο συνολικό μείγμα. Παραμένει διασκεδαστικό, αποκτώντας τώρα μια δυναμική ενεργητικότητα. Απ᾽όποια οπτική γωνία κι αν το δεις, το Aygo εκφράζει τη στάση του, με μια δυναμική προσωπικότητα και ένα ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα. Μεγαλώνοντας το μέγεθος των τροχών, ο οδηγός απολαμβάνει τον δρόμο από μια πιο ψηλή θέση, έχοντας μεγαλύτερη ορατότητα και εγρήγορση για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

 

 
Σχεδιάστηκε για να ξεχωρίζει
Απ´ όποια πλευρά και να το δεις, το ανέμελα έξυπνο Aygo X prologue ξεχωρίζει. Η τολμηρή, δίχρωμη κατασκευή του δημιουργεί ένα μοναδικό σχεδιαστικό προφίλ που τραβά όλα τα βλέμματα στον δρόμο, τονίζοντας την ετοιμότητα του αυτοκινήτου να προχωρήσει σε άμεση δράση. Η νέα του οροφή αυξάνει τον δυναμισμό του για μια πιο επιθετικά σπορ εικόνα. Στην πρόσοψη, οι τεχνολογικά προηγμένοι λαμπτήρες αγκαλιάζουν το καπό δημιουργώντας ένα σχήμα φτερούγας. Πιο χαμηλά στο έδαφος, η μεγάλου μεγέθους γρίλια, οι λαμπτήρες ομίχλης και το προστατευτικό κάλυμμα μηχανής, που όλα μαζί δημιουργούν την αίσθηση ενός εξάγωνου, αποδεικνύουν ότι αυτό το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για δράση. Οπουδήποτε.

 

Πρακτικό και πανέτοιμο για τα ελεύθερα πνεύματα του αύριο, το Aygo X prologue προσφέρει επίσης χαρακτηριστικά που θα εμπλουτίσουν την ελευθερία αυτή. Το πίσω προστατευτικό κάλυμμα φιλοξενεί βάση στήριξης ποδηλάτου, για τις εξορμήσεις μακριά από την καθημερινή ρουτίνα, που μπορούν να μετατραπούν ανά πάσα στιγμή σε περιπέτεια. Παράλληλα, μια κάμερα δράσης είναι ενσωματωμένη στο καθρεφτάκι της πόρτας, ιδανική για να απαθανατίσει τις στιγμές εξερεύνησης.

Τέλος, μια ενσωματωμένη σχάρα οροφής τονίζει το προφίλ του οχήματος, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια οπτική σχέση με τους εξάγωνους οπίσθιους λαμπτήρες, που αποτελεί μια διακριτική υπενθύμιση του DNA του Aygo.

Σχεδιάστηκε στην Ευρώπη, σχεδιάστηκε για τους Ευρωπαίους
Όλοι αξίζουν ένα cool αυτοκίνητο. Όταν κοιτάζω το Aygo X prologue, είμαι πραγματικά περήφανος να πω ότι η ομάδα της ED² δημιούργησε ακριβώς αυτό. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω την επανάσταση που θα φέρει στην κατηγορία (Ian Cartabiano, President ED²).

Το Aygo X prologue είναι η τολμηρή αποτύπωση του πόσο τσαγανό μπορεί να έχει ένα μικρό αυτοκίνητο. Με τον πρόλογο αυτό, η Toyota προσδιορίζει ξανά τον τρόπο που μπορεί να αναβαθμιστεί η κατηγορία Α.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίασή του εδώ: https://www.x-prologue.com/

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ