ERA Mansion: Ολιστική ανακαίνιση στο ERA Apollon στη Λεμεσό

Σε ολιστική ανακαίνιση και μετάπλαση του πολυκαταστήματος Απόλλων στη Λεμεσό προχωρεί η Ermes.

Σύμφωνα με την έκθεση οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου CTC, η θυγατρική του Ομίλου στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης και ενδυνάμωσης του brand “ERA”, έχει προγραμματίσει κατά τη περίοδο Μάρτιος-Σεπτέμβριος 2021 την ολιστική ανακαίνιση και μετάπλαση του πολυκαταστήματος της Απόλλων στη Λεμεσό σε ένα μοντέρνο και σύγχρονο πολυκατάστημα, το οποίο πλέον θα φέρει το όνομα “ERA Mansion”.

Πέρα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των υπόλοιπων πολυκαταστημάτων ERA στη Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο, το ERA Mansion θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εστίασης και ψυχαγωγίας, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο το “shopping experience” των καταναλωτών της Λεμεσού και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την επιτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων του Συγκροτήματος με τις Τράπεζα Κύπρου και Ελληνική Τράπεζα για μείωση του χρέους της με την παραχώρηση ακίνητης περιουσίας του Συγκροτήματος, τα πολυκαταστήματα της Ermes Central στη Λευκωσία και  Olympia  στη Λεμεσό θα τερματίσουν τις εργασίες τους τον Μάρτιο και Σεπτέμβριο του 2021, αντίστοιχα.

Δειτε Επισης

Σε θολά νερά η προβλήτα στο Βασιλικό…Οι συζητήσεις με VPSM για την ολοκλήρωση και οι δεύτερες σκέψεις της ΕΤΥΦΑ
Η πυρκαγιά στην Λεμεσό, τα αντανακλαστικά του επιχειρείν και η εταιρική κοινωνική ευθύνη στην πράξη
Κάηκαν οι αμπελώνες του οινοποιείου Ζαμπάρτας, επηρεάστηκαν τουριστικά καταλύματα, απειλήθηκε η βιομηχανική Αγίου Συλά
XM: Ποσό €5 εκατομμυρίων για τους πυρόπληκτους-Σε κρίσιμες άμεσες και μακροπρόθεσμες ανάγκες η στήριξη
Μάκης Κεραυνός: Αρωγός η κυβέρνηση σε όλους τους πυρόπληκτους-Κάλυψη άμεσων αναγκών και αποκατάσταση ζημιών
Άφησε αμετάβλητα τα επιτόκια η ΕΚΤ-Τον Σεπτέμβριο βλέπουν την επόμενη πιθανή μείωση οι οικονομολόγοι
Πρωτοβουλία του TechIsland για στήριξη των πυρόπληκτων-Το κάλεσμα προς τις εταιρείες μέλη του
Με δωρεάν καύσιμα στηρίζει έμπρακτα το έργο πυρόσβεσης η Πετρολίνα-Το μήνυμα Ντίνου Λευκαρίτη στις εταιρείες
Με την σκέψη στους πυρόπληκτους της Λεμεσού το επιχειρείν...ΟΕΒ και ΚΕΒΕ στο πλευρό των πληγέντων
Στο πόδι για την πυρκαγιά και ο επιχειρηματικός κόσμος-Παροχή βοήθειας σε πληγέντες και επιχειρούντες