THE BROWN BOX: Τι κρύβει το κουτί;

Η φιλοσοφία ότι ένα δώρο αξίζει να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία τόσο για εκείνον που το προσφέρει όσο και για εκείνον που το δέχεται απετέλεσε τη βάση ίδρυσης της επιχείρησης, «The Brown Box» (BB). H Έβελυν Χαραλάμπους, ιδρύτρια και δημιουργός των θεματικών κουτιων, από το 2018 προσφέρει στους πελάτες της μια συλλογή από θεματικές δημιουργίες κουτιών με δώρα για όλα τα γούστα. Η ίδια μας μίλησε για την ιδέα που εξελίχθηκε σε πράξη, τις επιλογές δώρων που προσφέρονται και τη διαδικασία για τη δημιουργία ενός Brown Box.

Διαβάστε ακόμα: Volkswagen και Toyota η πρώτη επιλογή των Κυπρίων

Διαβάστε ακόμα: More THAN business με την Ξένια Ξενοφώντος 

Η ιδέα του ΒΒ άρχισε σαν χόμπι και ως μια δημιουργική διέξοδος από την καθημερινότητα. Πειραματιζόμενη με διάφορες δημιουργίες, η δημιουργός συνέλαβε την ιδέα των θεματικών κουτιών, των οποίων η διάθεση στην κυπριακή αγορά ακουγόταν υποσχόμενη και αρκετά διαφορετική από όσες κυκλοφορούσαν μέχρι τότε.

Ποια φιλοσοφία διέπει την επιχείρησή σας;
Φιλοσοφία ήταν και παραμένει ότι ένα δώρο θα πρέπει να αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία τόσο για εκείνον που το προσφέρει όσο και για εκείνον που το δέχεται. Έτσι άρχισε να αναπτύσσεται η επιχείριση και ταυτόχρονα να καλλιεργούνται οι θεματικές δημιουργίες των δώρων, λαμβάνοντας υπόψη πρωτίστως τις απαιτήσεις των πελατών και την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων αναγκών τους.

Ο πολιτισμός είναι η κύρια πηγή έμπνευσης, αλλά επίσης καταφεύγουμε σε τέχνη, μόδα, γαστρονομία, μουσική και γενικά σε θέματα που προσελκύουν τους πελάτες μας.

Τι επιλογές δώρων προφέρονται και σε ποιο κοινό απευθύνεστε;
Οι επιλογές κουτιών για δώρα είναι ατέλειωτες και απεριόριστες. Κάθε πελάτης έχει την ευχέρεια να επιλέξει οτιδήποτε είναι διαθέσιμο στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά. Διατίθενται επιλογές κουτιών που καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη, όπως για άτομα που επιθυμούν να προσφέρουν δώρα για ειδικές περιστάσεις ή για εταιρείες και άλλου είδους οργανισμούς που επιζητούν τη δημιουργία ενός μοναδικού δώρου για τους υπαλλήλους, συνεργάτες ή τους πελάτες τους.

Ποια είναι η διαδικασία για να επιλέξει κάποιος τι θα περιλαμβάνει το πακέτο του και πώς καθορίζονται οι τιμές;
Η διαδικασία της δημιουργίας και παραγγελίας προσωπικού δώρου από το ΒΒ είναι απλή και σύντομη. Καταρχάς ο πελάτης επικοινωνεί με την ομάδα του brand μέσω Facebook, Instagram, e-mail ή τηλεφώνου, μας αναφέρει το είδος του δώρου που επιθυμεί καθώς και το ποσό που διαθέτει. Στη συνέχεια, θα του προταθούν διάφορες εναλλακτικές ιδέες, συνοδευόμενες από φωτογραφία του προτεινόμενου δώρου το οποίο είτε θα εγκρίνει ως έχει, είτε θα το διαφοροποιήσει. Όταν καταλήξει στο δώρο της αρεσκείας του, το ΒΒ θα οργανώσει την αποστολή του είτε στον ίδιο τον πελάτη που έδωσε την παραγγελία είτε στον παραλήπτη.

Από πού προμηθεύεστε τα προϊόντα που επιλέγονται για τα Brown Box; Στηρίζετε ντόπιους παραγωγούς;
Τα προϊόντα τα οποία περιέχονται στα κουτιά δώρων του ΒΒ προέρχονται από την εγχώρια αλλά και από τη διεθνή αγορά.

Επιδιώκουμε πάντα να εντοπίζουμε μοναδικά και χρήσιμα δώρα, τα οποία θα εκτιμηθούν και θα ευχαριστήσουν τον παραλήπτη τους.

Ένας από τους κύριους στόχους που έθεσε το ΒΒ για το 2021 είναι να προσφέρει, όσο το δυνατό περισσότερο, είδη τοπικής παραγωγής.

Η κυπριακή αγορά διαθέτει αστείρευτη πηγή προϊόντων και αμέτρητες ποικιλίες μοναδικών γεύσεων. Έχουμε ήδη αρχίσει συνεργασία με Κύπριους παραγωγούς και δημιουργούς, όπως τους Bead Maze, Handmade by Igeret, Sterna Winery και Eleni Pratsi, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν τα δώρα μας με νέες ιδέες. Ευελπιστούμε ότι τέτοιου είδους συνεργασίες θα επεκταθούν σε ευρεία κλιμακα.

Ποια τα μελλοντικά σας σχέδια;
Έχουμε σχεδιάσει αρκετές δράσεις για το 2021. Η κυριότερη αφορά στη δημιουργία ιστότοπου, όπου οι πελάτες θα μπορούν να επιλέγουν και να αγοράζουν κάποια από τα ήδη διαμορφωμένα από το ΒΒ κουτιά δώρων, καθώς και να φτιάχνουν οι ίδιοι το κουτί της αρεσκείας τους σύμφωνα με τις δικές τους ιδιαίτερες προτιμήσεις. Επίσης, θα προσφέρουμε για επιλογή νέα προϊόντα από Κύπριους, κυρίως, συνεργάτες.

Πόσο έχει επηρεάσει η πανδημία την όλη σας δραστηριότητα;
Η πανδημία επηρέασε σχεδόν όλους σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Ευτυχώς είμαστε διαδικτυακό κατάστημα κι έτσι καταφέραμε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας όλο αυτό το διάστημα.

Τα δημοφιλέστερα
Ποιο είναι το δημοφιλέστερο κουτί δώρου που διαθέτετε;
Δεν παρατηρήσαμε προτίμηση για ένα συγκεκριμένο κουτί δώρου, αλλά υπάρχουν δημοφιλείς κατηγορίες. Το κουτί για νεογέννητα βρέφη απεδείχθη αρκετά δημοφιλές, όπως και τα κουτιά για δώρα δασκάλων. Οτιδήποτε με προϊόντα τσαγιού ζητείται επίσης συχνά, ακόμη και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Ένα από τα ποτά που είχε ζήτηση κατά τη διάρκεια του 2020 ήταν το gin. Έτσι, με χαρά δημιουργήσαμε καταπληκτικά κουτιά δώρων για τους λάτρεις του είδους. Το ουίσκι είχε έλθει δεύτερο στις προτιμήσεις των πελατών.

Δειτε Επισης

Σε τροχία απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού