Superhome Λακατάμιας: Ανοίγει την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου

Η εταιρεία Superhome Center (DIY) Ltd, μέλος του Συγκροτήματος Ermes και του Ομίλου CTC, ανακοινώνει ότι το ΝΕΟ της πολυκατάστημα στη Λακατάμια (πλησίον Nicosia Mall) ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό από την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021.

Το νέο πολυκατάστημα Superhome Center συνολικού εμβαδού 7.500 τμ, το οποίο  περιλαμβάνει και καφετέρια Ergon to Go, είναι το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της αλυσίδας Superhome Center, το τρίτο κατά σειρά κατάστημα στη Λευκωσία και το έκτο συνολικά Παγκύπρια.

Τα πολυκαταστήματα Superhome Center από το 1999 πρωτοπορούν στον τομέα  του DIY & Home Improvement και σήμερα αποτελούν  τη μεγαλύτερη αλυσίδα, στον τομέα τους, στην κυπριακή αγορά.

Μέσα από συνεχείς προσφορές προϊόντων, ποικιλία επιλογών, πολιτική χαμηλών τιμών, εξειδικευμένες υπηρεσίες, άριστη εξυπηρέτηση κατά και μετά την αγορά, αλλά και με ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop, τα Superhome Center διαχρονικά έχουν κερδίσει το σεβασμό  και την προτίμηση του κύπριου καταναλωτή.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα πολυκαταστήματα Superhome Center λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Σάββατο, μεταξύ των ωρών 08:00-20:00 και την Κυριακή από τις 10:00-19:00.

 

Δειτε Επισης

Φωκίων Καραβίας: Σταυροδρόμι η Κύπρος για τους σχεδιασμούς της Eurobank-Προχωρά η νομική συγχώνευση με Ελληνική
Ολύμπιος Τουμάζου: Το προφίλ του Κύπριου καταναλωτή-Με συμπεριφορές που θυμίζουν τη γάτα στα κεραμίδια
Αριστοτέλης Παντελιάδης: Η αγορά του λιανεμπορίου τροφίμων αλλάζει γρήγορα-Το «σκέτο online» ανήκει στο παρελθόν
Τελευταία ημέρα ψηφοφορίας...Κλείνει στις οκτώ το βράδυ η «κάλπη» για τα 17α IN Business Awards
Γ. Ασιήκαλης: Γιατί καθυστερεί ο project manager, οι συζητήσεις για την προβλήτα και κάποιοι που δημιουργούν προβλήματα
Προχώρα με το squeeze out η Eurobank-Aίτημα στην Κεφαλαιαγορά για το υπόλοιπο περίπου 2% της Ελληνικής
Ψηλώνει τα χέρια για την ηλεκτρική διασύνδεση ο Παπαναστασίου-«Ως Κυπριακή Δημοκρατία αναμένουμε...»
Bristol Myers Squibb: Μια ηγέτιδα βιοφαρμακευτική εταιρεία με δυναμή της την καινοτομία στην ογκολογική φροντίδα
Πετούν τα έσοδα από τον τουρισμό...Αύξηση 35% και στα €148,9 εκατομμύρια το πρώτο δίμηνο
Η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου και τα πλάνα του Κώστα Κλεάνθους για την Ancoria Bank-Ο στόχος της επένδυσης