Νέα ιστοσελίδα από το μέλι «Όρος Μαχαιρά»

Η εταιρεία «Όρος Μαχαιρά» εχει προχωρήσει στη δημιουργία νέας σύγχρονης ιστοσελίδας (www.orosmaxaira.com) στην οποία ο επισκέπτης θα μπορεί όχι μόνο να δει όλα τα προϊόντα  μέλισσας αλλά και να τα αγοράσει αφού η νέα σελίδα προσφέρει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών.

Η ανανέωση της ιστοσελίδας είναι το επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας προς μια νέα εποχή, η οποία σηματοδοτήθηκε λίγους μήνες πριν με τα εγκαίνια ενός από τα πιο σύγχρονα μελισσοκομεία στην Κύπρο, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά των μεσσοχωριών της επαρχίας Λάρνακας μεταξύ των χωριών Μελίνη και Οδού. 

Η νέα ιστοσελίδα ‘’Όρος Μαχαιρά’’ λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει εκτός από το γνωστό σε όλους μέλι «Όρος Μαχαιρά» (το οποίο μπορεί να προμηθευτεί από όλες της υπεραγορές παγκύπρια) και άλλα προϊόντα μέλισσας όπως γύρη, βασιλικό πολτό, κηρήθρα και βάμμα πρόπολης.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία έχει προχωρήσει και στη δημιουργία μιας νέας σειράς προϊόντων περιποίησης δέρματος με βάση προϊόντα μέλισσας. Αυτή τη στιγμή στη σειρά περιλαμβάνονται βιολογικό σαπούνι με μέλι, βάλσαμο για τα χείλη από κερί μέλισσας και δύο κηραλοιφές για σκασμένα χέρια και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Επίσης, στη νέα σελίδα www.orosmaxaira.com προσφέρεται η δυνατότητα κράτησης σε όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τους χώρους του νέου εργοστασίου, στο οποίο μπορούν να ξεναγηθούν και να μάθουν όλα σχετικά με το μέλι και τη μέλισσα.

Τέλος, στη νέα ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να βρει blog γεμάτο με συνταγές αλλά και ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με την αξία του μελιού και όλων των άλλων προϊόντων της μέλισσας στη ζωής του ανθρώπου, όπως επίσης και άρθρα σχετικά με την σημασία της μέλισσας στο οικοσύστημα και την ανάγκη προστασίας της.

Website: www.orosmaxaira.com

Δειτε Επισης

Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Κορυφαία κοινή προτεραιότητα για Κύπρο και Ισραήλ ο Great Sea Interconnector