ΟΕΒ: Γρήγορο ξεκλείδωμα, μην αποκλείσετε τα malls

InBusinessNews  26/01/2021 16:12
ΟΕΒ: Γρήγορο ξεκλείδωμα, μην αποκλείσετε τα malls

ΟΕΒ: Γρήγορο ξεκλείδωμα, μην αποκλείσετε τα malls

InBusinessNews  26/01/2021 16:12

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) πιστεύει ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα επιτρέπουν την επαναλειτουργία από την 1η Φεβρουαρίου 2021 βασικών οικονομικών δραστηριοτήτων και γρήγορο ξεκλείδωμα του συνόλου της Οικονομίας.

Διαβάστε ακόμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

Σε συνεργασία με τους επηρεαζόμενους Επιχειρηματικούς Συνδέσμους η ΟΕΒ διαμόρφωσε και υπέβαλε στο Υπουργείο Υγείας, επικαιροποιημένα πρωτόκολλα με αυστηρότερες πρόνοιες και με ρυθμίσεις για αποτελεσματική επίβλεψη της εφαρμογής τους.

Διαβάστε ακόμα: ΚΕΒΕ: Ζητά ταυτόχρονο άνοιγμα όλων των καταστημάτων λιανεμπόριου

Η ΟΕΒ διευκρινίζει ότι η επαναλειτουργία του λιανικού εμπορίου που διαφαίνεται ότι θα επιτραπεί από την ερχόμενη Δευτέρα, μπορεί και πρέπει να γίνει ταυτόχρονα για το σύνολο του τομέα χωρίς αποκλεισμούς των Μεγάλων Καταστημάτων, Πολυκαταστημάτων ή των  Εμπορικών Κέντρων.

Διαβάστε ακόμα: Μ. Αντωνίου: Μην ανοίγετε το λιανεμπόριο σε δόσεις

«Είναι πάγια η θέση της ΟΕΒ ότι η εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας μπορεί να συνυπάρχει με την διεξαγωγή οικονομικής δραστηριότητας», αναφέρει καταληκτικά η Οργάνωση, εξηγώντας ότι «ήρθε η ώρα να προσαρμόσουμε τις συνήθειες και τις πρακτικές μας σε αυτή της πραγματικότητας και να επιστρέψουμε με σύνεση στην οικονομική και κοινωνική κανονικότητα».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας