Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Coca-Cola HBC Κύπρου: Ανώτατες πιστοποιήσεις για την υπεύθυνη διαχείριση νερού

Ανώτατες πιστοποιήσεις για την υπεύθυνη διαχείριση νερού έλαβαν οι μονάδες παραγωγής της Coca-Cola HBC Κύπρου από την Alliance for Water Stewardship (AWS), ως αποτέλεσμα της στοχευμένης στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης που εφαρμόζει η εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα, η μονάδα παραγωγής του Φυσικού Μεταλλικού νερού ΚΥΚΚΟΣ, έλαβε την ανώτατη Platimun πιστοποίηση και το εργοστάσιο παραγωγής αναψυκτικού και γάλακτος στη Λευκωσία, την Gold. Οι διακρίσεις αυτές προστίθενται στην πρωτοποριακή πιστοποίηση European Water Stewardship (EWS), που έχουν λάβει τα εργοστάσια του Κύκκου και της Λευκωσίας  για την υποδειγματική διαχείριση του νερού.

Το πρότυπο AWS είναι ένα παγκοσμίως εφαρμόσιμο πλαίσιο για χρήστες νερού ώστε να βελτιστοποιήσουν τη χρήση, να μειώσουν τις επιπτώσεις τους στο νερό και να συνεργάζονται μεταξύ τους με διαφάνεια για βιώσιμες δράσεις διαχείρισης εντός της ίδιας λεκάνης απορροής.

Οι κορυφαίες διακρίσεις βιωσιμότητας τόσο για την Coca-Cola HBC Κύπρου όσο και για τον Όμιλο Coca-Cola HBC δίνουν το στίγμα τους για τη νέα χρονιά. Ο Όμιλος αναδείχθηκε για 7η φορά ως η πιο βιώσιμη εταιρεία ποτών στην Ευρώπη από τον Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones (DJSI) και η 2η βιωσιμότερη εταιρεία παγκοσμίως, σημειώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία που έχει λάβει μέχρι σήμερα.

Σε μια κρίσιμη εποχή για την έκβαση του προβλήματος της κλιματικής αλλαγής, η Coca-Cola HBC βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Δομικό στοιχείο της εταιρικής της φιλοσοφίας και της αναπτυξιακής της στρατηγικής παραμένει και φέτος η προσπάθεια για ακόμα πιο θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Δειτε Επισης

Αυξήσεις τιμών έως 48% ενόψει Καθαράς Δευτέρας αλλά και σημαντικές μειώσεις
Οι εμπορικοί σύμμαχοι της Κύπρου-Από πού εισάγουμε και πού εξάγουμε προϊόντα
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμός ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Το κατάστημα του μέλλοντος ανοίγει την πόρτα του στο Cyprus Grocery Retail Conference
Στις τάξεις του Παγκύπριου Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου το Superhome Center
Νicosia Mall: Η απόλυτη εμπειρία shopping και διασκέδασης
Τα υβριδικά αυτοκίνητα προσελκύουν τους αγοραστές-Τα top brands
Δέκα εντολές για το σεξ και το λιανικό εμπόριο
Βλέπει οφέλη για τα κέρδη των ναυτιλιακών εταιρειών από τις διαταραχές στην Ερυθρά ο Fitch
Ανεβάζουν τα μερίδια τους στην αγορά ηλεκτροκίνητα και υβριδικά αυτοκίνητα