Unicars: Αύξησε το μερίδιο αγοράς το 2020

Η Unicars συνεχίζει να αυξάνει το μερίδιο της στην Κυπριακή αγορά με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Αυτό αποδεικνύεται και από τις στατιστικές των εγγραφών για το 2020 (Ιαν-Δεκ) όπου, παρά την πτωτική τάση της αγοράς αυτοκινήτου, οι μάρκες Volkswagen, Audi, Seat και Skoda συνεχίζουν να αυξάνουν τα μερίδια τους σε σχέση με το 2019.

Η Unicars κατάφερε να εξασφαλίσει ένα μερίδιο αγοράς της τάξης του 17,28% όσον αφορά τις εγγραφές καινούριων ιδιωτικών σαλούν οχημάτων, κάτι που μεταφράζεται σε μια αύξηση της τάξης του 5,30% σε σχέση με το 2019. Ποσοστό ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστούμε τη σημαντική μείωση που παρουσίασε η συνολική αγορά καινούριων αυτοκινήτων στον τόπο μας.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Audi παρουσίασε μια αύξηση του μεριδίου αγοράς της τάξης του 11,76% σε σύγκριση με το 2019. Ποσοστό που αποδεικνύει την προτίμηση του αγοραστικού κοινού σε μια μάρκα που διαθέτει μια πλήρη γκάμα μοντέλων στις τάξεις της και ιδιαίτερα στη δημοφιλή κατηγορία των SUV. Σημαιοφόρος στην επιτυχία της γερμανικής μάρκας ήταν το Audi Q3 που κατάφερε να ανεβάσει το μερίδιο αγοράς του στην κατηγορία του στο 4,8%. Ποσοστό αυξημένο κατά 45,45% σε σύγκριση με το 2020.

 

Αύξηση μεριδίου αγοράς κατά 53,33% στα ιδιωτικά σαλούν πέτυχε και η Skoda, δείχνοντας έτσι ότι τα SUV μοντέλα της μάρκας εδραιώθηκαν πλέον στη συνείδηση του Κύπριου αγοραστή. Το Skoda Karoq, ένα μοντέλο που ανήκει στη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία των compact SUV, σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση μεριδίου αγοράς στην κατηγορία του που άγγιξε το 40%. Ένα εντυπωσιακό SUV που διακρίνεται για τους άνετους χώρους του, τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας και τα συστήματα ασφαλείας.

 

Σταθερό το μερίδιο αγοράς για τη Seat για το 2020, και μάλιστα χωρίς το λανσάρισμα κάποιου καινούριου μοντέλου στη γκάμα της. Αυτή η επιτυχία οφείλεται κυρίως στην δυναμική παρουσία του Arona, ενός μοντέλου με εξαιρετική σχέση αξίας / τιμής που επιβραβεύουν οι καταναλωτές με την προτίμηση τους.

 

Η Volkswagen διατήρησε τα ποσοστά της στα επίπεδα του 2019 και συνεχίζει την ανοδική της πορεία που ξεκίνησε από τα τέλη του 2018! Άξια αναφοράς και η καθόλα πετυχημένη πορεία του VW T-Cross που ανέβασε κατακόρυφα τις πωλήσεις του, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα και την αύξηση του μεριδίου αγοράς του μοντέλου στην κατηγορία του κατά 61,11%! Ένα πρακτικό και compact SUV με mobile online services και συστήματα υποβοήθησης οδηγού που το καθιστούν ένα από τα δημοφιλέστερα στην κατηγορία του.

 

Αριθμοί που αποδεικνύουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την προτίμηση του αγοραστικού κοινού στα αυτοκίνητα της Unicars αλλά και στις αναβαθμισμένες υπηρεσίες after sales που προσφέρει με συνέπεια η εταιρεία στους πελάτες της.

Δειτε Επισης

Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν
Νέος CEO του Ομίλου CTC o Βασίλης Ευγένιος-Εκτελεστικός σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Απαγορεύεται η μεταφορά της αργίας
Υπεραγορές Αλφαμέγα και Bean Bar: Νέες αυξήσεις μισθών και ωφελήματα €4,5 εκατ. στο προσωπικό
Κλειδωμένο το deal Σκλαβενίτη-Υπεραγορών Παπαντωνίου… Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις
Ξάνθος Σαρρής... Από το μεγάλο «Εὕρηκα» στα μεγάλα «Πιστεύω»