Λειτουργεί τον Φεβρουάριο το ηλεκτρονικό κατάστημα των Αλφαμέγα

  18/01/2021 06:49
Λειτουργεί τον Φεβρουάριο το ηλεκτρονικό κατάστημα των Αλφαμέγα

Λειτουργεί τον Φεβρουάριο το ηλεκτρονικό κατάστημα των Αλφαμέγα

  18/01/2021 06:49

Σε μια νέα επιχειρηματική κίνηση, εν μέσω πανδημίας, προχωρούν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, πρωτοπορώντας στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου με τη δημιουργία του δικού τους ηλεκτρονικού καταστήματος. Στόχος της εταιρείας είναι η περαιτέρω αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών, οι οποίοι επιδεικνύουν ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον στις εναλλακτικές μεθόδους ψωνίσματος.

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews,  το ηλεκτρονικό κατάστημα της γνωστής αλυσίδας υπεραγορών θα τεθεί σε λειτουργία στις αρχές Φεβρουαρίου και θα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, προσφέροντας  πέραν των 10.000 επιλογών.

Διαβάστε ακόμα:
Οι μεγαλομέτοχοι 30 εταιρειών της Κύπρου
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Σε ισχυρή θέση

Η νέα αυτή υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για παραγγελίες από όλη την Κύπρο, ενώ η παράδοση θα γίνεται από ένα σύγχρονο κέντρο εκπλήρωσης παραγγελιών (fulfillment center). Ειδικά για τις κατ’ οίκον παραδόσεις, έχει ήδη δημιουργηθεί ένας στόλος που αποτελείται από δέκα φορτηγά, πλήρως εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα. Τονίζεται πως ο πελάτης με τις αγορές του θα μπορεί να συγκεντρώσει πόντους της Social Family Card αλλά και κουπόνια για το πρόγραμμα ανταμοιβής Stick & Win.

2

Πέρα από τις συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, καθιστώντας αναγκαία την αναβάθμιση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου, η απόφαση της εταιρείας για δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος εναρμονίζεται με την προσήλωσή της στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την εξέλιξή της, με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών της κοινωνίας. Πλέον, η  Αλφαμέγα καθίσταται η πρώτη μεγάλη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο που ανέπτυξε δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα, επεκτείνοντας τις εργασίες της και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος, η εταιρεία θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τη γνωστή πλατφόρμα παραγγελιών Foody.

Σημειώνεται ότι οι Υπεραγορές Αλφαμέγα διαθέτουν παγκύπρια ένα δίκτυο 16 καταστημάτων, ενώ εργοδοτούν πέραν των 1800 εργαζομένων.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας