Υπεραγορές Αλφαμέγα: Ύψιστη προτεραιότητα η διασφάλιση της δημόσιας υγείας

  13/01/2021 11:51
Υπεραγορές Αλφαμέγα: Ύψιστη προτεραιότητα η διασφάλιση της δημόσιας υγείας

Υπεραγορές Αλφαμέγα: Ύψιστη προτεραιότητα η διασφάλιση της δημόσιας υγείας

  13/01/2021 11:51
Με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα συνεχίζουν να λαμβάνουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, εφαρμόζοντας τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid-19.

RELATED ARTICLES


 
Mε υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες και τους συνεργάτες τους, αλλά και στα μέλη του προσωπικού, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα εφαρμόζουν αυστηρά πρωτόκολλο ασφαλείας, ενώ την ίδια στιγμή λαμβάνουν σειρά μέτρων για να διασφαλίσουν την αδιάλειπτη λειτουργία της εταιρείας και την επάρκεια προϊόντων με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση της κοινωνίας σε μία περίοδο αυξημένων αναγκών.
 
Ειδικότερα, όλα τα καταστήματα είναι εξοπλισμένα με ηλεκτροστατικό σύστημα απολύμανσης, το οποίο καθιστά πιο εύκολη και γρήγορη τη διαδικασία της απολύμανσης σε καρότσια, ταμεία και άλλους κοινόχρηστους χώρους, ενώ σε όλα τα καταστήματα υπάρχει σύστημα αυτόματης μέτρησης αριθμού ατόμων για να διασφαλίζεται η αυστηρή τήρηση του μέτρου ένα άτομο ανά 10τμ ωφέλιμου χώρου, όπως προβλέπουν οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.
alfameganews4apolymansi
 
Επιπλέον, σε εβδομαδιαία βάση πραγματοποιούνται προληπτικοί ψεκασμοί από εγκεκριμένο συνεργείο το οποίο χρησιμοποιεί προϊόντα που παρέχουν προστασία αρκετές μέρες μετά, ενώ στη διάρκεια της ημέρας καθαρίζονται σχολαστικά και απολυμαίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι πάγκοι εργασίας και οι κοινόχρηστοι χώροι σε κάθε υπεραγορά. Σημειωτέον ότι το σύστημα εξαερισμού κάθε καταστήματος παραμένει σε διαρκή λειτουργία, προκειμένου ο αέρας να ανανεώνεται συνεχώς.
 
Παράλληλα, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα εξετάζουν συνεχώς τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης των μέτρων προστασίας του καταναλωτικού κοινού, αξιοποιώντας στο έπακρο τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία. Σε αυτό το πλαίσιο, προκειμένου να προωθήσουν τις ανέπαφες συναλλαγές, έχουν προχωρήσει στη δημιουργία περισσότερων σημείων self-checkouts εντός των καταστημάτων τους σε όλη την Κύπρο, ενώ συνεχίζουν να προσφέρουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους διαδικτυακά, μέσω της γνωστής πλατφόρμας παραγγελίας φαγητού Foody. Πρόσθετα, η εταιρεία έχει επισπεύσει τις διαδικασίες για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματός της.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας