Τα pick up και τα pop up καταστήματα αντίδοτο για τα κλειστά malls

Την ώρα που τα εμπορικά κέντρα παραμένουν κλειστά, οι καταστηματάρχες βρήκαν διέξοδο στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στις pick up παραγγελίες και στα pop up καταστήματα σε εμπορικές οδούς.

Οι online αγορές, οι τηλεφωνικές παραγγελίες και οι υπηρεσίες παραλαβής επιστρατεύτηκαν στην προσπάθεια μετριασμού των επιπτώσεων που ήδη βιώνουν οι επιχειρήσεις που στεγάζονται εντός των malls.

Διαβάστε ακόμα: Σ. Περδίος: Όσα θα επηρεάσουν τον τουρισμό το 2021

Τα τέσσερα μεγάλα εμπορικά κέντρα, Mall of Cyprus, Nicosia Mall, My Mall Limassol και Kings Avenue Mall, εφάρμοσαν υπηρεσίες pick up παραγγελιών, διευκολύνοντας τους καταναλωτές που επιθυμούν να παραλάβουν τις αγορές τους σε προκαθορισμένα σημεία έξω από τα malls.

Διαβάστε ακόμα: REMU: Διαμερίσματα και σπίτια από €62.000

Την ίδια ώρα, καταστήματα τύπου pop up στήθηκαν εντός μερικών 24ώρων σε γνωστές εμπορικές οδούς του κέντρου της Λευκωσίας, καθώς Στασικράτους και Μακαρίου περνούν περίοδο αναβίωσης, μετά την αναστολή λειτουργίας των malls.

The Mall of Cyprus
Σε ψηφιακές προσωπικές αγορές προχωρεί το Mall of Cyprus. Οι πελάτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να κλείσουν προσωπικό ραντεβού μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook με το προσωπικό των καταστημάτων, με μέγιστο χρόνο για κάθε ραντεβού τη μία ώρα. Ανάμεσα στα καταστήματα που προσφέρουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι τα Lacoste, Nautica, American Eagle και Gant.

Εξάλλου, νέα υπηρεσία παραλαβής παραγγελιών έχει λανσάρει προσφάτως το Mall of Cyprus, καθώς τα κλειστά εμπορικά κέντρα της Κύπρου έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους, τηλεφωνικώς ή online, στα καταστήματα του Mall of Cyprus και κατόπιν συνεννόησης με αυτά, να παραλάβουν τα ψώνια τους στα δύο ενδεδειγμένα σημεία που θα βρουν, έξω από την Είσοδο -1 στο υπόγειο και έξω από την Είσοδο +2 στον πρώτο όροφο.

 
Ανάμεσα στα καταστήματα που συμμετέχουν στις pick up παραγγελίες συμπεριλαμβάνονται τα American Eagle, Cinnabon, DPAM, ERA (ραντεβού με Remote Personal Shopper), Gant, KEM, L’Occitane, Lacoste, Nautica, Nespresso, Public, Socks & Tights, Sugarfree, TGI Fridays και Tommy Hilfiger.
 
Εξάλλου, στο Mall of Cyprus, εστιατόρια και καφετέριες, όπως Burger King, Caffe Nero, Ocean Basket, Paul, Starbucks, Taco Bell, Tavernaki, TGI Fridays και Wagamama, προσφέρουν υπηρεσίες take away.
 
Nicosia Mall
Στην προσπάθεια του να εξυπηρετήσει τους πελάτες του κατά τις επόμενες ημέρες, το Nicosia Mall τούς δίνει τη δυνατότητα να κάνουν την παραγγελία τους online ή τηλεφωνικώς και στη συνέχεια καθορίζεται συγκεκριμένο σημείο παραλαβής προϊόντων.
 
Η παραγγελία γίνεται μέσω e-shop, τηλεφωνικώς, ή μέσω social media.
 
Όταν φτάσει στο Nicosia Mall, ο καταναλωτής θα πρέπει να παρκάρει στο προκαθορισμένο σημείο στάθμευσης και παραλαβής (Pick Up Point) που βρίσκεται κοντά στην κεντρική είσοδο, μπροστά ακριβώς από τα εξωτερικά πάρκινγκ.
 
Στη συνέχεια επικοινωνεί με το κατάστημα από το οποίο έχει παραγγείλει, δηλώνει τα στοιχεία του και τον αριθμό της παραγγελίας του.
 
Το προσωπικό του καταστήματος θα του παραδώσει τα ψώνια, καθώς ο καταναλωτής βρίσκεται στο αυτοκίνητό του.

Παραγγελίες μέσω e-shop δέχονται τα καταστήματα Navy & Green και Public, ενώ τηλεφωνικές παραγγελίες δέχονται τα Brandhouse, Burger King, Crocs, Calvin Klein, Caffe Nero, Dust & Cream, La Galerie, Navy & Green, Public, Selekt Beauty, Sugarfree, Tavernaki, Taco Bell, Tommy Hilfiger και TGI Fridays.

Τα καταστήματα που δέχονται παραγγελίες μέσω social media είναι τα Dickies, Lee - Wrangler, Napapijri, Selekt Beauty, The North Face και Vans.

 
My Mall Limassol
Υπηρεσία pick up προσφέρει επίσης το My Mall Limassol.

Οι επισκέπτες του mall της Λεμεσού μπορούν να ψωνίσουν online και να παραλάβουν τις παραγγελίες τους από πολλά καταστήματα.
 
Αναμεσά τους βρίσκονται γνωστά brands, όπως Zara, Ocean Basket, Memento, Epic, Public, Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, i Different, Sugarfree, Selekt, ramazotti (με personal shopper), Oxette, Toi&Moi και Fabulous Jeweller.
 
Kings Avenue Mall
Οι καταναλωτές μπορούν να παραγγείλουν τα αγαπημένα τους αντικείμενα και να τα παραλάβουν από το mall της Πάφου.
 
Αφού υποβάλουν την παραγγελία τους μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού καταστήματος ή μέσω των κοινωνικών δικτύων των καταστημάτων και εστιατορίων, μπορούν να παραλάβουν την παραγγελία τους σε μία από τις δύο καθορισμένες τοποθεσίες παραλαβής στο Kings Avenue Mall:
 
Τοποθεσία Α: -1 Υπόγειο – Είσοδος Public & Σκλαβενίτη
 
Τοποθεσία Β: Επίπεδο 1 – Είσοδος Mall (Έξοδος Jumbo)
 
Μεταξύ των καταστημάτων που προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία βρίσκονται: epic,  Camel Active, Lacoste, Tally-weijl, Jack&Jones, No Limits, Selekt, Sugarfree και Beauty Bar.
 

Πέντε brands στο πρώην Marks & Spencer, στη Μακαρίου
Σε μία έξυπνη επιχειρηματική κίνηση προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες του προχώρησε ο Όμιλος Voici La Mode.

Στο νέο pop up store που άνοιξε στη Λεωφόρο Μακαρίου 12, στη Λευκωσία, στον χώρο του πρώην Marks & Spencer, διατίθενται τα γνωστά fashion brands Topshop, Topman, Dorothy Perkins, Wallis και Miss Selfridge.

 


Το pop up κατάστημα λειτούργησε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, με χριστουγεννιάτικες προσφορές μέχρι 50%.

Tutto Firmato στη Μνασιάδου
Σε 24 ώρες, οι άνθρωποι του Tutto Firmato έστησαν ένα νέο κατάστημα στην οδό Μνασιάδου, στο κέντρο της Λευκωσίας, εκεί όπου ο κόσμος πρωτογνώρισε το γνωστό denim καταστήμα. 

Προκειμένου να καλύψει αρκετή από τη χασούρα που προέκυψε από το κλείσιμο των εμπορικών κέντρων Nicosia Mall και Mall of Cyprus, το Tutto Firmato θα δραστηριοποιηθεί προσωρινά στο κέντρο της πρωτεύουσας. 


Το κατάστημα προσφέρει τις τελευταίες τάσεις της μόδας στις ηλικίες 10-45 ετών, παρέχοντας τα νεανικά brands, SIKSILK και ILLUSIVE LONDON.

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά