Smart και στον Άγιο Δομέτιο

Το καινούργιο του κατάστημα που θα βρίσκεται στον Άγιο Δομέτιο ετοιμάζεται να ανοίξει ο Όμιλος Smart. Το 17ο κατάστημα της εταιρείας, το οποίο θα βρίσκεται στην οδό Ιπποδρομιών 18, αναμένεται να λειτουργήσει την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020.
 
Το σκεπτικό για τον Άγιο Δομέτιο  
Σημειώνεται ότι στην επαρχία Λευκωσίας τα Smart δίνουν το παρών τους με επιτυχία στην Κοκκινοτριμιθιά, στην Νήσου, στο Τσέρι, στον Στρόβολο και στην Λακατάμια.

Ερωτηθείς για το σκεπτικό ανοίγματος του καινούργιου καταστήματος ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Smart, κ. Σταύρος Χαϊλής ανέφερε: «Ο Δήμος Αγίου Δομετίου που είναι πολύ αξιόλογος Δήμος και με πολλούς Δημότες πάντα μας ενδιέφερε για λειτουργία καταστήματος Smart.
Επειδή τώρα βρήκαμε το κατάλληλο κατάστημα πάρθηκε η απόφαση της υλοποίησης του στόχου μας».  

Διαβάστε ακόμα:

Τον Σεπτέμβριο ανοίγει τις πύλες του το Pafos Innovation Institute

Οι τομείς με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας στην Κύπρο


Το κτήριο, στο οποίο μέχρι πρότινος στεγαζόταν άλλη υπεραγορά (Σωτήρη Γεωργιάδη), έχει ανακαινισθεί πλήρως και όλος ο εξοπλισμός που τοποθετήθηκε είναι καινούργιος και υπερσύγχρονος. Οι ωφέλιμοι χώροι για τους πελάτες είναι 600 τ.μ.

Γενικά το νέο Smart Αγίου Δομετίου θα είναι λειτουργικό, άνετο και βολικό, διαθέτοντας ικανοποιητικούς αποθηκευτικούς χώρους και αρκετούς χώρους στάθμευσης.

Για τις ανάγκες του καινούργιου καταστήματος έγιναν αρκετές νέες προσλήψεις που σταδιακά θα φθάσουν τις 15. 

Το προσωπικό που προσελήφθηκε, εκπαιδεύτηκε σε άλλα καταστήματα του Ομίλου, προκειμένου να είναι έτοιμο με την λειτουργία του Smart Αγίου Δομετίου. 


«Δεν φοβόμαστε τον ανταγωνισμό»
Όσον αφορά το Smart Λακατάμιας, το οποίο λειτούργησε πριν από 2 χρόνια, ο κ. Χαϊλής τόνισε στο InBusinessNews ότι ξεκίνησε αρκετά καλά και παρουσιάζει μία συνεχή ανοδική πορεία τόσο στις επισκέψεις όσο και στις πωλήσεις.
 
Σε ερώτηση προς τον κ. Χαϊλή για το ποιά είναι τα μελλοντικά πλάνα του Ομίλου ενόψει και του αυξημένου ανταγωνισμού επεσήμανε ότι: «Εμείς στα Smart πιστεύουμε στην ελεύθερη αγορά. Δεν φοβόμαστε τον ανταγωνισμό. Σεβόμαστε τους ανταγωνιστές μας. Σεβόμαστε, όμως, ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας και προσπαθούμε να βρίσκουμε γι’ αυτούς τα καλύτερα και τα προσφέρουμε σε ολόχρονα χαμηλές τιμές χωρίς περιορισμούς».  

«Αυτό το καταφέρνουμε κατά κύριο λόγο», πρόσθεσε, «με τη μεγάλη αγοραστική δύναμη που έχουμε με τα 17 καταστήματα, με τις πολύ αξιόλογες πηγές και διασυνδέσεις που έχουμε σε όλη την Ευρώπη, όπως επίσης και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα που διατηρούμε, χωρίς, όμως, αυτό να είναι εις βάρος της εξυπηρέτησης που προσπαθούμε να είναι πάντοτε σε ψηλά επίπεδα». 

Αισιοδοξία για τα επόμενα χρόνια
Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Smart εξέφρασε αισιοδοξία για την πορεία του Ομίλου και την περαιτέρω ανάπτυξη του τα επόμενα χρόνια. «Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον γιατί πιστεύουμε στο concept του Smart, το οποίο θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο για το συμφέρον των χιλιάδων πελατών που μας τιμούν με την προτίμηση τους ανά το παγκύπριο. Τα Smart είναι η εναλλακτική λύση για τους καταναλωτές που αναζητούν τα καλύτερα γνωστά και επώνυμα προϊόντα σε έξυπνες τιμές», τόνισε σχετικά ο κ. Χαϊλής.

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες