Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

IPH Iakovos Photiades: Nέο κέντρο διανομής και αποθήκευσης

Επενδύοντας στην ανάπτυξη, η εταιρεία IPH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd προχώρησε στη δημιουργία ενός Νέου Κέντρου Διανομής και Αποθήκευσης στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και τον νέο περιφερειακό κόμβο, το οποίο προγραμματίζεται να λειτουργήσει τον Μάρτιο του 2021.
 
Οι νέες εγκαταστάσεις του Κέντρου Διανομής και Αποθήκευσης, αναπτύσσονται σε ένα βιομηχανικό οικόπεδο με έκταση 20.000m2.   Πρόκειται για ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο συνολικού εμβαδού 4.000m2, το οποίο περιλαμβάνει 10 ράμπες φορτοεκφόρτωσης, 4 θερμοκρασιακές ζώνες αποθήκευσης (Περιβάλλοντος: 23°C , Συντήρησης: 4°C - 6°C, Συντήρησης: 0°C  και Κατάψυξης: -22°C) και 4 χιλιάδες παλετοθέσεις (Περιβάλλοντος: 1000, Συντήρησης: 1100 και Κατάψυξης: 1900). Με την υφιστάμενη αποθήκη στα Λατσιά να παραμένει, ο συνολικός αριθμός των παλετοθέσεων της εταιρείας θα φτάσει συνολικά τις 7 χιλιάδες.
 
Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί πάντοτε ύψιστη προτεραιότητα και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κουλτούρα της ΙPH. Ο σχεδιασμός του κτιρίου έχει ως γνώμονα την υψηλή ενεργειακή απόδοση και εργονομία, και για τον λόγο αυτό έχουν εγκατασταθεί φωτοβολταϊκά και έχει εφαρμοστεί υψηλής τεχνολογίας μόνωση. Επίσης, προγραμματίζεται όπως χρησιμοποιηθεί ψυκτικό αέριο φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς και μπαταρίες Lithium για τη χρήση όλων των ηλεκτρικών μηχανημάτων μετακίνησης εμπορευμάτων.  Ο σχεδιασμός του κτιρίου έχει επίσης γίνει με τρόπο που να επιτρέπει την εύκολη επεκτασιμότητα του, τόσο κατά μήκος όσο και πλάτος, χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του κέντρου διανομής στο μέλλον.
 
To Νέο Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Κύπρο και αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της ipH.

Δειτε Επισης

Οι εμπορικοί σύμμαχοι της Κύπρου-Από πού εισάγουμε και πού εξάγουμε προϊόντα
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμός ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Το κατάστημα του μέλλοντος ανοίγει την πόρτα του στο Cyprus Grocery Retail Conference
Στις τάξεις του Παγκύπριου Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου το Superhome Center
Νicosia Mall: Η απόλυτη εμπειρία shopping και διασκέδασης
Τα υβριδικά αυτοκίνητα προσελκύουν τους αγοραστές-Τα top brands
Δέκα εντολές για το σεξ και το λιανικό εμπόριο
Βλέπει οφέλη για τα κέρδη των ναυτιλιακών εταιρειών από τις διαταραχές στην Ερυθρά ο Fitch
Ανεβάζουν τα μερίδια τους στην αγορά ηλεκτροκίνητα και υβριδικά αυτοκίνητα
Η καμπάνια #EimasteMazi του ομίλου Παπαέλληνας-Ένα επιδραστικό βίντεο με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας