Η Lordos United ανοίγεται στο εμπόριο τροφίμων

Το ταυτισμένο, λόγω της Lordos Plastics, όνομα στο χώρο του πλαστικού στην Κύπρο, με 60 χρόνια ιστορίας και εμπειρίας, εισέρχεται σε μια καινούργια εποχή. Διευρύνει τομείς ενδιαφέροντος και δημιουργεί την “Lordos United”. ‘Έναν όμιλο εταιρειών με στόχο την παράλληλη ανάπτυξη και σε άλλους, πέραν της παραγωγής πλαστικού, τομείς της βιομηχανίας με τρόπο και προϊόντα που ουσιαστικά θα υπηρετήσουν την ποιότητα της καθημερινότητας του καταναλωτή. 
 
Σημειώνεται πως η Lordos Plastics, έχει στο ενεργητικό της αξιοζήλευτο έργο, το οποίο εκτείνεται και αφορά από τεράστια έργα υποδομής (μαρίνες, λιμάνια, εργοστάσια κλπ), μέχρι καθημερινά προϊόντα ευρείας και οικιακής χρήσης. Μια εταιρεία που διακρίνεται και για το περιβαλλοντικό της έργο, ως η μοναδική πιστοποιημένη εταιρεία με το “Blue Angel Ecolabel” της Γερμανίας για τις καινοτόμες σακούλες Ecobags.
 
Η Lordos United, συνεχίζοντας μέσω της Lordos Plastics την παραγωγή και διανομή περισσότερων από 2.500 προϊόντων πλαστικού, αυξάνει την παρουσία της στη λιανική πώληση και στην οικιακή χρήση με την είσοδό της στην αγορά του τροφίμου. Η είσοδος της Lordos Flavours στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά τροφίμου της Κύπρου, αποσκοπεί στην αναβάθμιση των υπάρχουσων επιλογών μέσω οικείων και εμπνευσμένων γεύσεων και προϊόντων τόσο από την Κύπρο, όσο και από επιλεγμένους παραγωγούς και εταιρείες του εξωτερικού.
 
Επιπρόσθετα, με την πείρα και τη αξιοπιστία της ανάμεσα στην πάροδο των χρόνων ως οδηγούς, κάτω από τη Lordos United εντάσσονται και η υφιστάμενη Lordos United Properties, η οποία έχει υπό τη διαχείρισή της ένα μεγάλο portfolio σε Κύπρο και εξωτερικό για επενδυτικές ευκαιρίες σε οικιστικά και βιομηχανικά οικόπεδα.
 
Ο προσανατολισμός του Ομίλου στην ανάπτυξη σε επιπλέον τομείς, προϊόντα και υπηρεσίες με γνώμονα την ουσιαστική ανάπτυξη προς όφελος του τελικού καταναλωτή παραμένει σταθερός, με περαιτέρω διεύρυνση να σχεδιάζεται για τους προσεχείς μήνες με στόχο την ενίσχυση του τοπικού, αλλά και εξαγωγικού προφίλ του Ομίλου.
 
Ιστορικά
Η εταιρεία “Lordos Plastics” ιδρύθηκε στην Αμμόχωστο από τον Φώτιο Λόρδο και μετά την εισβολή του 1974, η εταιρεία αναγκαστικά μεταφέρθηκε στη Λεμεσό, όπου έγινε η κατασκευή ενός καινούργιου εργοστασίου και μιας σειράς αποθηκών. Μέχρι το 2000 η εταιρεία ήταν ιδιωτική, ενώ το 2001 με καινούργια ονομασία της, έγινε μετάβαση της σε δημόσια εταιρεία και εντάχθηκε στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ως Lordos United Plastics Ltd.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε https://www.lordosunited.com/

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών