Νέα Frou Frou Choco Morning FINGERS. «Βουτιά στη σοκολάτα»

Η οικογένεια των λατρεμένων μπισκότων της Κύπρου μεγαλώνει με μία νέα σειρά προϊόντων, φτιαγμένα με όλες τις προδιαγραφές για να μας κερδίσουν από την πρώτη δαγκωνιά. 

Ο Όμιλος Φρου Φρου με υπερηφάνεια, μεράκι και αδιάκοπη αφοσίωση στην ποιότητα, δε σταματά ποτέ να φέρνει στον Κύπριο καταναλωτή νέες γευστικές εμπειρίες, τιμώντας μια σχέση εμπιστοσύνης που διαρκεί ολόκληρες δεκαετίες.

Υπηρετώντας πιστά, λοιπόν, την πολιτική για τη διαρκή παραγωγή κορυφαίων προϊόντων, η Φρου Φρου λανσάρει τώρα τα Frou Frou Choco Morning FINGERS. Το αξεπέραστο και κλασσικό πλέον μπισκότο μας, παίρνει τώρα κυλινδρικό σχήμα και βυθίζεται ολόκληρο σε πλούσια, βελούδινη και λαχταριστή σοκολάτα γάλακτος. Η νέα συνταγή πετυχαίνει μια ακαταμάχητη γλυκιά πανδαισία, μέσα από τον αριστοτεχνικό συνδυασμό και τις μελετημένες αναλογίες των γεύσεων και της υφής του μοναδικά αφράτου μπισκότου Frou Frou Morning Coffee και της χαρακτηριστικής σοκολάτας γάλακτος Frou Frou.

Τα νέα Frou Frou Choco Morning FINGERS, κυκλοφορούν άμεσα από την παραγωγή στην αγορά, διασφαλίζοντας την απόλυτη φρεσκάδα που ενισχύεται από την συσκευασία του προϊόντος μέσα σε ειδικό δίσκο αεροστεγώς σφραγισμένο.

Διατίθενται σε συσκευασίες των 108 gr και 2+1 (324 gr) σε άκρως ανταγωνιστική τιμή με στόχο να φτάσουν σε κάθε σπιτικό της Κύπρου.

Τα νέα Frou Frou Choco Morning Fingers είναι ιδανικά για όσους αγαπάνε τα Frou Frou Morning Coffee αλλά έχουν και μία επιπλέον «απαίτηση» για περισσότερη σοκολάτα. Είναι το σούπερ κεραστικό για τα Χριστούγεννα, τις γιορτές και όχι μόνο, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν δημιουργικά για να διακοσμήσουν τούρτες γενεθλίων και άλλα χειροποίητα γλυκά σας.
Τα Frou Frou Choco Morning Fingers μόλις κυκλοφόρησαν με μόνιμη προσφορά δώρου και έχουν ήδη κερδίσει το ποιοτικό στοίχημα και τις εντυπώσεις των καταναλωτών.  

Δειτε Επισης

Περισσότερα από 80 έργα κόστους άνω του €1 δις για την πόλη και επαρχία Λευκωσίας-Οι ανακοινώσεις Χριστοδουλίδη
Νέος συνέταιρος στην PwC Κύπρου ο Γιώργος Κωνσταντινίδης-Το who is who και πότε εντάσσεται στον Συνεταιρισμό
Aqua Residences: Οικιστικοί πύργοι €40 εκατ. στην περιοχή των πρώην διυλιστηρίων Λάρνακας
Στα €551,2 εκατ. το πλεόνασμα της γενικής κυβέρνησης το πρώτο πεντάμηνο-Τα έσοδα και οι δαπάνες
Μ. Χριστοδουλίδης: Ψήφος εμπιστοσύνης στο ΧΑΚ και στην οικονομία η πρόθεση εισαγωγής μετοχών της Eurobank στο Χρηματιστήριο
Καλοκαιρινά pop-up καταστήματα στο My Mall Λεμεσού-Η απόλυτη εμπειρία αγορών επιστρέφει
Ανανεώνουμε το σαλόνι μας με καλοκαιρινές πινελιές
Δασμοί Τραμπ: Σε ισχύ η μειωμένη επιβάρυνση 10% για τα βρετανικά αυτοκίνητα-Διατηρείται το 25% για την Ιαπωνία
Αν. Ορθοδόξου: Οι εργαζόμενοι από τρίτες χώρες και η ανάγκη περαιτέρω απλοποίησης των διαδικασιών απασχόλησης
Lordos Hotels: Στα σκαριά η ανακαίνιση του Golden Bay-Οι επενδύσεις που έγιναν στα ξενοδοχεία του ομίλου