Νέα Frou Frou Choco Morning FINGERS. «Βουτιά στη σοκολάτα»

Η οικογένεια των λατρεμένων μπισκότων της Κύπρου μεγαλώνει με μία νέα σειρά προϊόντων, φτιαγμένα με όλες τις προδιαγραφές για να μας κερδίσουν από την πρώτη δαγκωνιά. 

Ο Όμιλος Φρου Φρου με υπερηφάνεια, μεράκι και αδιάκοπη αφοσίωση στην ποιότητα, δε σταματά ποτέ να φέρνει στον Κύπριο καταναλωτή νέες γευστικές εμπειρίες, τιμώντας μια σχέση εμπιστοσύνης που διαρκεί ολόκληρες δεκαετίες.

Υπηρετώντας πιστά, λοιπόν, την πολιτική για τη διαρκή παραγωγή κορυφαίων προϊόντων, η Φρου Φρου λανσάρει τώρα τα Frou Frou Choco Morning FINGERS. Το αξεπέραστο και κλασσικό πλέον μπισκότο μας, παίρνει τώρα κυλινδρικό σχήμα και βυθίζεται ολόκληρο σε πλούσια, βελούδινη και λαχταριστή σοκολάτα γάλακτος. Η νέα συνταγή πετυχαίνει μια ακαταμάχητη γλυκιά πανδαισία, μέσα από τον αριστοτεχνικό συνδυασμό και τις μελετημένες αναλογίες των γεύσεων και της υφής του μοναδικά αφράτου μπισκότου Frou Frou Morning Coffee και της χαρακτηριστικής σοκολάτας γάλακτος Frou Frou.

Τα νέα Frou Frou Choco Morning FINGERS, κυκλοφορούν άμεσα από την παραγωγή στην αγορά, διασφαλίζοντας την απόλυτη φρεσκάδα που ενισχύεται από την συσκευασία του προϊόντος μέσα σε ειδικό δίσκο αεροστεγώς σφραγισμένο.

Διατίθενται σε συσκευασίες των 108 gr και 2+1 (324 gr) σε άκρως ανταγωνιστική τιμή με στόχο να φτάσουν σε κάθε σπιτικό της Κύπρου.

Τα νέα Frou Frou Choco Morning Fingers είναι ιδανικά για όσους αγαπάνε τα Frou Frou Morning Coffee αλλά έχουν και μία επιπλέον «απαίτηση» για περισσότερη σοκολάτα. Είναι το σούπερ κεραστικό για τα Χριστούγεννα, τις γιορτές και όχι μόνο, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν δημιουργικά για να διακοσμήσουν τούρτες γενεθλίων και άλλα χειροποίητα γλυκά σας.
Τα Frou Frou Choco Morning Fingers μόλις κυκλοφόρησαν με μόνιμη προσφορά δώρου και έχουν ήδη κερδίσει το ποιοτικό στοίχημα και τις εντυπώσεις των καταναλωτών.  

Δειτε Επισης

«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις