Public: Ο μεγαλύτερος προορισμός και για τη Black Friday 2020

Η 27η Νοεμβρίου είναι η ώρα της Black Friday. Το καταναλωτικό κοινό όμως μπορεί να δει από τη Δευτέρα στο public-cyprus.com.cy μοναδικές εκπτώσεις σε χιλιάδες προϊόντα. Χωρίς υπερβολή η Black Friday έχει γίνει πλέον θεσμός στην κυπριακή αγορά, καθώς οι επιχειρήσεις και το αγοραστικό κοινό έχουν "αγκαλιάσει" την ημέρα αυτή.

Από την άλλη πλευρά, η φετινή χρονιά έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, σημαντικότερη εκ των οποίων είναι η παρουσία της επιδημίας του κορωνοϊού που έχει αλλάξει δραστικά το τοπίο της αγοράς όσο και τις αγοραστικές συνήθειες των περισσότερων. Η απαραίτητη χρήση μάσκας, οι αποστάσεις και γενικότερα ο παράγοντας ασφάλεια έχουν διαμορφώσει μια πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια και ελληνικά δεδομένα κατάσταση, στην οποία πρέπει να συμμορφωθούν επιχειρήσεις και καταναλωτές εξίσου.

Στη λογική αυτή, η στροφή στις online αγορές φαίνεται να αποτελεί μονόδρομο για τους περισσότερους καταναλωτές και επιχειρήσεις, μιας και αποδεδειγμένα προσφέρει την απαιτούμενη ασφάλεια. Ταυτόχρονα, δεν υπολείπεται στο παραμικρό όσον αφορά την ποιότητα και αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών. Να θυμίσουμε ότι, σε τελική ανάλυση, η Black Friday ξεκινάει online νωρίτερα από τα φυσικά καταστήματα.  H μεγαλύτερη γκάμα Black Friday προσφορών στα χρονικά ξεκίνησε ήδη online στο Public και περιλαμβάνει: 5.500 κινητά, 2.000 laptops, 3.000 τηλεοράσεις, 2.500 είδη gaming, και για πρώτη φορά, πάνω από 1.000 μικρές οικιακές συσκευές.


Και στις online αγορές το Public, το οποίο έχει συνδεθεί στην Κύπρο με την Black Friday, πρωτοπορεί και ξεχωρίζει. Το Public-cyprus.com.cy παραμένει ο μεγαλύτερος online προορισμός, καθώς μέσα από τη σελίδα του μπορείς να επιλέξεις μεταξύ χιλιάδων προσφορών, καθώς οι Black Friday τιμές και προσφορές δεν είναι περιορισμένες σε κάποια μόνο προϊόντα αλλά στον μεγαλύτερο όγκο που είναι διαθέσιμος μέσα από τη σελίδα. Βρες αυτό που θέλεις, στην πλέον ανταγωνιστική τιμή της αγοράς και απόκτησέ το με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Αυτή την Black Friday ήρθε η ώρα να αποκτήσεις κάποια από τα κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας, το laptop ή τα περιφερειακά που χρειάζεσαι για τη δουλειά ή τις σπουδές των παιδιών, αλλά και smartphones για όλες τις ανάγκες.
Και αυτή η Black Friday σημαίνει Public. Καλές αγορές!

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ