Χαραλαμπίδης Κρίστης: Καινοτομεί με το γευστικό φρέσκο γάλα plus + vitamins

Πρωτοπορεί και καινοτομεί για ακόμα μια φορά η Χαραλαμπίδης Κρίστης, δίδοντας συνέχεια στον εφοδιασμό της κυπριακής αγοράς με προϊόντα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις προκλήσεις της εποχής και ικανοποιούν τις ανάγκες των καταναλωτών για υγιεινή διατροφή και διατηρώντας την αυθεντικότητα στην απόλαυση.

Το νέο προϊόν θα κάνει ντεμπούτο στην κυπριακή αγορά στις 26 Νοεμβρίου και υπόσχεται να προσθέσει υψηλή διατροφική αξία, με έμφαση στην υγεία και την προστασία της.
Πρόκειται για το «Χαραλαμπίδης Κρίστης γάλα plus + vitamins» το οποίο διατηρεί την μοναδική του γευστική παράδοση, ενώ ταυτόχρονα είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνες και Ιχνοστοιχεία αλλά και Πρωτεΐνη.

Διαβάστε ακόμα:
APS: Deals €20 εκατ. με πώληση τεσσάρων ακινήτων

Τα ξενοδοχεία που παραμένουν ανοιχτά την Κύπρο

Συγκεκριμένα, περιέχει Βιταμίνη D και το Σελήνιο, τα οποία είναι απαραίτητα στον οργανισμό και συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, Φολικό οξύ που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, Βιταμίνη Β6 και Βιταμίνη Β12 που συμβάλλουν στην σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, Μαγνήσιο και το Ασβέστιο που συμβάλλουν στη διατήρηση των οστών και στην καλή λειτουργία των μυών και Πρωτεΐνη που συμβάλλει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Το νέο Χαραλαμπίδης Κρίστης γάλα plus + vitamins αποτελεί καινοτόμο και δυναμικό προϊόν, το οποίο προσφέρει πολλαπλά λειτουργικά οφέλη στον οργανισμό και ενισχύει την καθημερινή ισορροπημένη διατροφή.

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ