Σ. Κονδύλης: Έρχονται τέσσερα νέα καταστήματα Lidl

Για τις επενδυτικές προθέσεις της Lidl Κύπρου τα επόμενα χρόνια προϊδέασε ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, Σπύρος Κονδύλης, σε δημοσιογραφική διάσκεψη για τα δεκάχρονα της Lidl Κύπρου, προαναγγέλλοντας επενδύσεις €24 εκατ. μέσα στην επόμενη τριετία, οι οποίες θα αφορούν και το άνοιγμα τεσσάρων νέων καταστημάτων. 

«Παραμένει στόχος μας να εμπλουτίζουμε σταθερά τους κωδικούς  στα καταστήματά μας με τοπικά προϊόντα. Όπως και το να αναβαθμίζουμε ποιοτικά και ποσοτικά, τις πάνω από 500 συνεργασίες μας, στο στρατηγικό επίπεδο», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κ. Κονδύλης για τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας.

Όπως είπε, η Lidl τόλμησε και άλλαξε τα δεδομένα στην κυπριακή λιανική αγορά. «Φέραμε νέα αγοραστική εμπειρία. Νέα φιλοσοφία καταστήματος. Νέες γεύσεις. Και σε πολλές περιπτώσεις βοηθήσαμε να ξανα-ανακαλύψουμε παλιές. Αλλά με όρους πρωτόγνωρης ποιότητας και ολόφρεσκα, όχι κάποιες μέρες, αλλά κάθε μέρα. Με μοναδική σχέση ποιότητας-τιμής», πρόσθεσε.
 
Διαβάστε ακόμα: 
Οι ακριβότερες επιχειρήσεις προς ενοικίαση (photos)

Ο πρώην CΕΟ της Google θέλει να γίνει Κύπριος


«Top Employer» για τρίτη χρονιά
Είμαστε και επιδιώκουμε να παραμείνουμε εργοδότης πρώτης επιλογής, υπογράμμισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, συμπληρώνοντας ότι, «δεν είναι τυχαίο ότι παραμένουμε και το 2020, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, “Top Employer”».

Σημαντικής σημασίας για το προσωπικό της εταιρείας είναι και το ότι έχουν τη δυνατότητα εξέλιξης και εκτός Κύπρου, στις 30 χώρες που επιχειρεί παγκοσμίως η Lidl.

Η εταιρεία υποστηρίζει συνολικά στην Κύπρο περίπου 2000 θέσεις εργασίας. Σχεδόν 1000 περισσότερες από το 2011. Παράλληλα, το εισόδημα των συνολικών θέσεων εργασίας υποστηρίζει πάνω από 5000 ανθρώπους.

Αναφερόμενος στην προσφορά της Lidl Κύπρου στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία, ανέφερε ότι η συνολική προστιθέμενη αξία που πρόσφερε η εταιρεία στην Κυπριακή οικονομία έφτασε στα €113 εκ. το 2019, από €55 εκ. το 2011.  

Η συνεισφορά της στα φορολογικά έσοδα του κράτους ανήλθε στα €23 εκ. το 2019, από €9 εκ. το 2011.

Ταυτόχρονα, το 2019 οι επενδύσεις για την κοινωνία, το περιβάλλον και σε δωρεές προϊόντων ανήλθαν στις €143.970.
 
 

Δειτε Επισης

Μήνυμα Υπουργείου Ενέργειας στις εταιρείες εμπορίας καυσίμων-«Να επιδείξουν μέγιστη υπευθυνότητα για τις τιμές»
Η CPO φέρνει την Korres στο Mall of Cyprus-Ποιο είναι το ελληνικό brand που κατέφθασε στο εμπορικό κέντρο
Ετήσια αύξηση στην αξία κύκλου εργασιών στο χονδρικό εμπόριο και στα οχήματα το α΄ τρίμηνο
Προετοιμάζουν το έδαφος για απότομη αύξηση των τιμών καυσίμων οι πρατηριούχοι-«Απλώς ακολουθούμε τις τιμές»
Θέλουν να ανοίξει ξανά για τα αυτοκίνητα η Μακαρίου και ζητούν να εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Wolt+ Weeks: Εκπτώσεις μέχρι το 50% στο Wolt market και το 40% σε επιλεγμένα εστιατόρια μέχρι τις 29 Ιουνίου
M. Αντωνίου: Γιατί το «e-kalathi» δεν οδηγεί στη φθηνότερη υπεραγορά-Η ατυχής επιλογή προϊόντων και η πρώτη αποτίμηση
Συμφόρηση απόψεων για το άνοιγμα της Μακαρίου...«Πρέπει να είναι προορισμός και όχι κέντρο διέλευσης»
Α. Χατζηαδάμου: Δυσμενής διάκριση η μη συμμετοχή καταστημάτων που λειτουργούν ως υπεραγορές στο e-kalathi
Με ειδοποίηση πτώσης τιμής το «e-kalathi»... Η επίσημη πρώτη και ο οδηγός χρήσης για την ηλεκτρονική πλατφόρμα