Επίσκεψη Νατάσας Πηλείδου στο νέο Οινοποιείο της ΛΟΕΛ

Το νέο Οινοποιείο της εταιρείας ΛΟΕΛ Βιομήχανοι Λτδ, μέλος του Ομίλου Λαϊκού, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί η Yπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Νατάσα Πηλείδου την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.
 
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια περιοδείας της Υπουργού σε βιομηχανίες της Λεμεσού για συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Στο νέο Οινοποιείο της ΛΟΕΛ, την Κα Πηλείδου υποδέχθηκαν ο Διευθύνοντας Σύμβουλος του Ομίλου Λαϊκού Μιχάλης Παρίδης, ο Γενικός Διευθυντής της Οινοβιομηχανίας ΛΟΕΛ Κυριάκος Χατζηττοφής και ο Διευθυντής Παραγωγής της Εταιρείας Χαράλαμπος Πιττάκας.
 
Η Υπουργός έτυχε ενημέρωσης σχετικά με τη διαδικασία  ανέγερσης της νέας αυτής βιομηχανικής μονάδας, τα προβλήματα που επηρεάζουν στην παρούσα φάση την παραγωγή και εμπορία οίνων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, καθώς επίσης και τις απόψεις και εισηγήσεις της ΛΟΕΛ σε ότι αφορά τα νέα σχέδια χρηματοδότησης των Οινοβιομηχανιών και του τομέα  μεταποίησης στη βιομηχανία.
 
Τέθηκαν επίσης και συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στη Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Σίλα  όπου φιλοξενείτε η μονάδα, όπως το θέμα διαχείρισης των βιομηχανικών λυμάτων, της βελτίωσης του οδικού δικτύου πρόσβασης, της φύλαξης και της πολιτικής ενοικίων που ακολουθεί σήμερα η Κυβέρνηση.
 
Η Κα Πηλείδου επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα,  τόσο για αυτά της διεύρυνσης των διαφόρων Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων καθώς και άλλων μέτρων στήριξης της Βιομηχανίας τα οποία επεξεργάζεται το  Υπουργείο όπως επίσης και για τα προβλήματα της  Βιομηχανικής Περιοχής του Αγίου Σίλα τα οποία το Υπουργείο θα προσπαθήσει να προωθήσει με τη συνεργασία και συμβολή όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών.
 
Σε ότι αφορά τη ΛΟΕΛ αλλά και την Κυπριακή Οινοβιομηχανία, εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή βρίσκεται σε σταθερή ανοδική πορεία  με  αποτελέσματα που πρέπει να μας ικανοποιούν όλους. Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στους διαφόρους χώρους του Οινοποιείου και παρουσίαση μερικών από τα νέα προϊόντα της οινοβιομηχανίας τα οποία απέσπασαν τα κολακευτικά σχόλια των παρευρισκόμενων.
 
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν  επίσης ο Γενικός Διευθυντής  Κος Μάριος Παναγίδης και άλλα στελέχη του Υπουργείου, ο Δήμαρχος Ύψωνα Κος Παντελής Γεωργίου, ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΛ Κος Χαράλαμπος Παττίχης καθώς και άλλοι παράγοντες του βιομηχανικού κόσμου της περιοχής.  

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών