Επιχορηγημένο Πρόγραμμα Κατάρτισης «Αποτελεσματικός Πωλητής»

InBusinessNews  22/10/2020 16:00
Επιχορηγημένο Πρόγραμμα Κατάρτισης «Αποτελεσματικός Πωλητής»

Επιχορηγημένο Πρόγραμμα Κατάρτισης «Αποτελεσματικός Πωλητής»

InBusinessNews  22/10/2020 16:00
Το Κέντρο Παραγωγικότητας ανακοινώνει την διεξαγωγή προγράμματος κατάρτισης με τίτλο «Αποτελεσματικός Πωλητής», διάρκειας 7 ωρών.

RELATED ARTICLESΤο πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 4/11/2020 από τις 8.30 πμ μέχρι 4.30 μμ στο Κέντρο Παραγωγικότητας που βρίσκεται στην Λεωφόρο Καλλιπόλεως 77, στη Λευκωσία.

Το επάγγελμα του πωλητή είναι ένα από τα πιο απαιτητικά, συναρπαστικά, δυναμικά και συνεχώς μεταβαλλόμενα επαγγέλματα στον κόσμο, το οποίο αποτελεί, ίσως, το πιο νευραλγικό κομμάτι κάθε επιχείρησης. Ένας πωλητής για να είναι αποτελεσματικός θα πρέπει να εφαρμόζει δεξιότητες επικοινωνίας, διαπραγμάτευσης και πειθούς συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση και πώληση των προϊόντων στα οποία στοχεύει.

Το πρόγραμμα «Αποτελεσματικός Πωλητής» απευθύνεται σε επαγγελματίες που  ασκούν ή επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του πωλητή.

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από την ΑνΑΔ. Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτουμένους τους, καθώς και οι άνεργοι, οι οποίοι ικανοποιούν τις προϋποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

Το δικαίωμα συμμετοχής είναι €95,00 το άτομο. Το πρόγραμμα εγκρίθηκε για επιχορήγηση από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ). Η επιχορήγηση της ΑνΑΔ σε επιχειρήσεις/οργανισμούς που συμμετέχουν με εργοδοτουμένους τους οι οποίοι ικανοποιούν τα κριτήρια της ΑνΑΔ είναι €76,00 το άτομο. Στις περιπτώσεις αυτές το πληρωτέο ποσό στο Κέντρο Παραγωγικότητας είναι €19,00.

Σημειώνεται ότι κατά την υλοποίηση του προγράμματος θα τηρηθούν τα υγειονομικά προτόκολλα με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.mlsi.gov.cy/mlsi/kepa/kepa_new.nsf/All/02B89021AF6C27E5C22583B000239974 ή να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Ανδρέα Στυλιανού στο τηλέφωνο 22806144 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο astylianou@kepa.mlsi.gov.cy.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας