Το KFC πάει στο Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά

Δελτίο τύπου  22/10/2020 09:49
Το KFC πάει στο Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά

Το KFC πάει στο Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά

Δελτίο τύπου  22/10/2020 09:49
To KFC και η CK Restaurants System Franchisers Ltd, συνεργάτης του KFC στην Κύπρο, ανοίγουν καινούριο Εστιατόριο KFC στην Κοκκινοτριμιθιά. Το εστιατόριο θα  βρίσκεται στο Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Πάρκο Neo Plaza. Το μενού θα  περιλαμβάνει δημοφιλή γεύματα KFC όπως Family Buckets, τα διάσημα  Zinger και Twister και πολλά άλλα γεύματα  φτιαγμένα από το παγκοσμίου φήμης κοτόπουλο KFC.
Το εστιατόριο KFC στην Κοκκινοτριμιθιά θα σχεδιαστεί σε μοντέρνο στιλ με φυσικά υλικά που δημιουργούν μια ευχάριστη χαλαρωτική ατμόσφαιρα και θα έχει χωρητικότητα 497 τ.μ.  .Το KFC στην Κύπρο, όπως παντού, έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει προσιτά, νόστιμα γεύματα υψηλής ποιότητας.
 
Το KFC αναπτύσσεται πολύ γρήγορα στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και η Κύπρος διαδραματίζει έναν αυξανόμενο ρόλο. Υπάρχουν 25 εστιατόρια στην Κύπρο. Το εκσυγχρονισμένο εστιατόριο KFC θα λειτουργεί από τον πρώτο συνεργάτη της KFC στην Κύπρο , την  CK Restaurants System Franchisers Ltd, με το πρώτο εστιατόριο που άνοιξε το 1994 στην καρδιά της Λευκωσίας, Έγκωμη.
 
Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, η CK Restaurant System Franchisers λειτουργεί σήμερα 14 εστιατόρια στη Λευκωσία (Λεωφ. Νίκης Drive thru , Λακατάμια, Έγκωμη, Λατσιά, Mall of Cyprus, K-Cineplex , Ληδρας, Αγλαντζια ), Λεμεσός (Λεωφ. Μακαρίου, Γερμασόγεια, Μακεδονίας) , Λάρνακα (Φοινικούδες, Κίτι) και Αμμόχωστος (Αγία Νάπα). Η CK Restaurants System Franchisers Ltd είναι μέρος του Πολυεθνικού Ομίλου A&P (Andreou and Paraskevaides).
 
Σχετικά με το KFC:
KFC, θυγατρική της Yum! Το  Brands, Inc. (NYSE: YUM.), Είναι μια παγκόσμια μάρκα εστιατορίων κοτόπουλου με μια πλούσια, δεκαετιών ιστορία επιτυχίας και καινοτομίας. Όλα ξεκίνησαν με έναν μάγειρα, τον Colonel Harland Sanders, ο οποίος δημιούργησε την συνταγή  πριν από περισσότερα από 75 χρόνια, μια λίστα με μυστικά βότανα και μπαχαρικά που χαράχτηκαν  στο πίσω μέρος της πόρτας της κουζίνας του. Σήμερα συνεχίζουμε να ακολουθούμε τη φόρμουλα για επιτυχία, με πραγματικούς μάγειρες να φτιάχνουν το αλεύρι  και να προετοιμάζουν φρέσκα το νόστιμο κοτόπουλο με το χέρι σε περισσότερα από 24.000 εστιατόρια σε περισσότερες από 145 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε :  https://www.facebook.com/kfccy/https://foody.com.cy/en/menu/kfc /   https://instagram.com/kfc_cyprus
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας