Jameson Ginger & Lime - Το «ψαγμένο» afterwork drink

Αν και είναι μέσα Οκτωβρίου, το καλοκαίρι που πέρασε δεν φαντάζει τόσο μακριά. Το θετικό είναι ότι η επιστροφή στο εργασιακό κλίμα έχει ήδη επιτευχθεί και όλα κυλούν ομαλά. Το πιο θετικό όμως είναι στη Κύπρο οι θερμοκρασίες μας επιτρέπουν να βγαίνουμε για «afterwork drinks» με τους συναδέλφους μας, απελευθερωμένοι από το στρες της ημέρας, και να απολαμβάνουμε δροσιστικά κοκτέιλ όπως το «ψαγμένο» Jameson Ginger & Lime.
 
«Choose your drink wisely» ή άκου τη συμβουλή του bartender …
 

Μεταφερόμαστε χρονικά, απογευματάκι Παρασκευής. Λίγο πριν σχολάσεις. Εκεί που ετοιμάζεσαι να πας σπίτι για να ξεκινήσεις τα πλάνα του Σαββατοκύριακου, πέφτει η πρόταση για afterwork drinks με τους συνάδελφους, μια πρόταση που φυσικά δεν μπορείς να απορρίψεις αφού δεν θέλεις να είσαι ο «ξενέρωτος» του γραφείου. 
 
Η κράτηση στο μπαρ σε περιμένει και η παρέα παραγγέλλει τα γνωστά. Τελευταίος στην παραγγελία εσύ και χωρίς να μπορείς να αποφασίσεις ως συνήθως, σου προτείνει ο bartender, Jameson Ginger & Lime. Ενδιαφέρον (σκέφτεσαι). Αποφασίζεις να ακολουθήσεις τη συμβουλή και παραγγέλλεις ένα Jameson Ginger & Lime. Στο άκουσμα ακούγετε απλό. Στην πρώτη γουλιά όμως, είναι ένα συναρπαστικό συναπάντημα υλικών, που φέρνει σε απόλυτη αρμονία τη γευστική σου παλέτα, ξυπνώντας τις αισθήσεις σου. Ξεχωρίζεις αμέσως την αδιαμφισβήτητη ταυτότητα του Jameson Irish Whiskey σε συνδυασμό με τη ξηρή και πικάντικη γεύση του ginger και τη δροσιά που χαρίζουν οι  σταγόνες φρέσκου lime, ότι ακριβώς έψαχνες για να σε τονώσει, αυτή την ιδιαίτερη μέρα που τελειώνει μια γεμάτη βδομάδα.
 
Ο αυθορμητισμός του afterwork drinks
 
Το να βλέπεις τους συναδέλφους σου σε ένα διαφορετικό περιβάλλον όπου δεν μιλάτε για χρονοδιαγράμματα και προϋπολογισμούς, με ένα δροσερό Jameson Ginger & Lime στο χέρι, σε βοηθά να χαλαρώσεις και να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλο  Ο αυθορμητισμός του «πάμε για ένα ποτό πριν πάμε σπίτι» είναι ίσως μια «πρώιμη» ανάγκη που έχουμε για να συνδεθούμε με τους ανθρώπους που περνάμε αρκετό χρόνο μαζί. Αυτό είναι εξάλλου και η φιλοσοφία του Jameson, ότι «τα καλύτερα σχέδια ναι μεν αρχίζουν με ένα απλό πρόγραμμα, αλλά η αληθινή μαγεία αρχίζει όταν  οι άνθρωποι βρεθούν μαζί».
 
Αν θες, φτιάξε το και στο σπίτι…
 
Και αφού η έξοδος φτάνει στο τέλος της και σου φάνηκε πολύ σύντομη, το θετικό είναι ότι αν θες να συνεχίσεις να απολαμβάνεις το Jameson Ginger & Lime μπορείς εύκολα να το φτιάξεις στο σπίτι, αφού η συνταγή είναι τόσο απλή!
 
Τα μόνα υλικά που χρειάζεσαι είναι το αυθεντικό Jameson Irish Whiskey, Ginger Ale και μια φέτα φρέσκο lime. 
 
Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Jameson Irish Whiskey, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.
#jameson #drinkresponsibly
 

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν