Νέα συλλογή NBA στα καταστήματα Bershka

Δελτίο Τύπου  07/08/2020 08:15
Νέα συλλογή NBA στα καταστήματα Bershka

Νέα συλλογή NBA στα καταστήματα Bershka

Δελτίο Τύπου  07/08/2020 08:15
Τα καταστήματα Bershka έχουν ξεκινήσει συνεργασία με το NBA και φέρνουν στην Κύπρο μοναδικά κομμάτια για στυλάτες σπορ εμφανίσεις και street style.

RELATED ARTICLESΤόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, έχει επικρατήσει το oversized street style, με διαφορά στα γυναικεία ρούχα που τα looks είναι πιο θηλυκά. Αγαπημένα κομμάτια είναι το φόρεμα με κορσέ, το πολύ κοντό φούτερ με κουκούλα και τα XL παντελόνια φόρμας. 

Η νέα συλλογή φέρει με υπερηφάνεια την ετικέτα Join Life της Bershka, υποδηλώνοντας ότι τα ενδύματα έχουν παραχθεί με τις πιο υπεύθυνες διαδικασίες και βιώσιμες πρώτες ύλες, όπως το ανακυκλωμένο βαμβάκι και ο πολυεστέρας και το βαμβάκι οικολογικής καλλιέργειας.
bershkanba2


Η συνεργασία του NBA και του Bershka έχει σκοπό να τονίσει την ιδέα ότι όλοι είμαστε μέρος μιας μεγαλύτερης ομάδας, επικροτεί την ομαδικότητα και την ικανότητα πολλών διαφορετικών ομάδων να γίνουν μία.

Τη συλλογή μπορείτε να βρείτε από την Παρασκευή 7 Αυγούστου στο κατάστημα Bershka του Kings Avenue Mall, αλλά και σε όλα τα καταστήματα Bershka της Κύπρου!
bershkanba3
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας