Υπεραγορές: Φοράτε μάσκα για σας και για τους εργαζόμενούς μας

Ο ΠΑΥΣΠΕ στο πλαίσιο της ανοικτής γραμμής επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας που καθιέρωσε κατά τη διάρκεια της πανδημίας επικοινωνεί και πάλι με τους Κύπριους καταναλωτές στην προσπάθεια του να συμβάλλει στον περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19 και μιας πιθανής αναζωπύρωσης της πανδημίας.

«Μετά τα τελευταία κρούσματα καλούμε όλους τους συμπολίτες μας όπως και στην αρχή της υγειονομικής κρίσης να επιδείξουν για ακόμη μια φορά ατομική και συλλογική ευθύνη και υπευθυνότητα κάτι το οποίο όλοι μαζί πράξαμε από την αρχή της πανδημίας και είχαμε καταφέρει να εξαλείψουμε το  covid-19 σε σύντομο χρονικό διάστημα μπροστά από όλες τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρει ο Σύνδεσμος Υπεραγορώ, εξηγώντας ότι είναι κρίμα αυτές οι θυσίες και η προσπάθεια από όλους να πάει χαμένη. 

«Για αυτό το λόγο τώρα είναι η ώρα να ανασυνταχτούμε και να πορευτούμε  όλοι μαζί για ακόμη μια φορά ενάντια στο   covid-19 αφήνοντας πίσω μας όποια χαλάρωση επήλθε το τελευταίο διάστημα», προσθέτει.

Με γνώμονα πάντα την διασφάλιση της δημόσιας υγείας ο ΠΑΣΥΠΕ καλεί όλο τον κόσμο όπως εφαρμόσει πλήρως  και πιστά όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας, παρακαλώντας τους συμπολίτες μας καταναλωτές όπως ευλαβικά και με πάσα αυστηρότητα εφαρμόζουν το νέο διάταγμα που αφορά την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου σε υπεραγορές πρώτιστα για την προστασία της υγείας τους αλλά και των εργαζομένων σε υπεραγορές, καθώς επίσης και για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας σύγχυσης και επιβολής προστίμων.

«Από την πλευρά τη δική μας διαβεβαιώνουμε για ακόμη μια φορά ότι η αξία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής είναι πάνω από οποιονδήποτε οικονομικό μέγεθος. Για αυτό συνεχίζουμε με τη πιστή τήρηση και εφαρμογή όλων των μέτρων για την προστασία των καταναλωτών και εργαζομένων μας χωρίς καμιά χαλάρωση και εφησυχασμό», επισημαίνουν οι υπεραγορές.

«Είμαστε σίγουροι ότι και πάλι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», τονίζει καταληκτικά ο ΠΑΣΥΠΕ.

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο