Ανακοίνωση συνεργασίας STS Events  με NEO PLAZA

Η εταιρεία STS Events και το εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο NEO PLAZA, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για τη διαχείριση του ειδικά διαμορφωμένου χώρου του πάρκου (event zone area), με σκοπό τη συνεχή διεξαγωγή ποικίλων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.  
 
Η STS Events, είναι εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών, φεστιβάλ, θερινού κινηματογράφου και εκδηλώσεων στο τομέα των εκθέσεων και επαγγελματικών εκδηλώσεων, αλλά και στο χώρο του αυτοκινήτου. Διοργανώνει δικές της εκδηλώσεις και εκθέσεις όπως το Boyz Stuff Show, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει και Total Event Management προς τρίτους.
 
Η εταιρεία STS Events διαχειρίζεται τον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Σκαλί Αγλαντζιάς”, όπου διεξάγονται εκδηλώσεις, συναυλίες, θερινός κινηματογράφος αλλά και άλλες δραστηριότητες οι οποίες προσφέρουν στους κατοίκους της πρωτεύουσας ευχάριστες καλοκαιρινές βραδιές. Επίσης, η εταιρεία διαχειρίζεται τη λειτουργία της μοναδικής πίστας ταχύτητας αυτοκινήτων στην Κύπρο «Achna Speedway».
 
Επιπλέον, διαθέτει υπηρεσίες και πλήρη εξοπλισμό εκδηλώσεων όπως εξέδρες (stages) ευρωπαϊκών προδιαγραφών για εκδηλώσεις, φεστιβάλ, συναυλίες και παρουσιάσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (πλατφόρμες).
 
Το NEO PLAZA είναι το πρώτο Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Πάρκο της Κύπρου, σε έκταση 55.000 τ.μ. Η κατασκευή του βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, είναι δίπλα στον κυκλοφοριακό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς, δέκα περίπου λεπτά από τη Λευκωσία, με εύκολη πρόσβαση και η έναρξη λειτουργίας του θα γίνει τον Μάρτιο του 2021.
                                                                     
Το NEO PLAZA διαθέτει αποκλειστικά για σκοπούς εκδηλώσεων, εξωτερικό χώρο ο οποίος μπορεί να μεταβάλλεται από 2.000 τμ. έως 5000 τμ. Στο χώρο event zone area, αναμένεται να λειτουργεί θερινός κινηματογράφος, καθώς και να διεξάγονται συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες. Ταυτόχρονα, θα μπορούν να φιλοξενηθούν γνωστές θεατρικές παραστάσεις, παιδικές εκδηλώσεις , φιλανθρωπικά events, fashion shows κλπ.
 
Όλα τα παραπάνω σκοπό έχουν να προσφέρουν στους επισκέπτες του NEO PLAZA, μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας και να το εδραιώσουν ως ένα all day destination.

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe