Cedar Rose: Βραβείο Αριστείας για 3η φορά

Η εταιρεία Cedar Rose, με έδρα την Κύπρο και με γραφεία σε Λίβανο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει ανακηρυχθεί νικήτρια του βραβείου  «CCRi Credit Collections & Risk 2020 Credit Excellence» στην κατηγορία Export & International.
 
Η εικονική ανακοίνωση έγινε στις 24 Ιουνίου 2020 μετά από διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώθηκε από τον οργανισμό πολυμέσων CCR Interactive με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.
 
Οι κριτές είπαν ότι «Οι αιτήσεις φανέρωσαν τον επαγγελματισμό των εργαζομένων και οργανισμών που ασχολούνται με τον τομέα της διεθνούς πίστωσης.»
 
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Cedar Rose, Christina Massaad είπε: «Είναι πάντα καθησυχαστικό όταν οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται στη διεθνή σκηνή με ένα τόσο σημαντικό βραβείο στον κλάδο. Αυτό αποτελεί απόδειξη για άλλη μια φορά ότι η Cedar Rose και οι υπηρεσίες αναφοράς πιστωτικών εταιρειών μας είναι ιδιαίτερα σεβαστές στον κλάδο των πιστώσεων. Συγχαρητήρια και μπράβο σε όλη την ομάδα της Cedar Rose!»
 
Η εταιρεία κατάφερε να συνεχίσει τη λειτουργεία της καθ 'όλη τη διάρκεια της καραντίνας, λόγω του διαδραστικού ιστότοπού της στη διεύθυνση http://www.cedar-rose.com όπου οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν αναφορές, να δώσουν σχόλια για πληρωμές και να πραγματοποιήσουν τις πληρωμές τους. Αλλά και του ισχυρού σχεδίου συνέχειας εργασιών που τέθηκε σε ισχύ και έτσι όλοι οι υπάλληλοι άλλαξαν πολύ γρήγορα από τη δουλειά στο γραφείο στη δουλειά στο σπίτι τους χωρίς διακοπή στις υπηρεσίες.
 
Η Cedar Rose Int. Services με έδρα της την Κύπρο πρωτοστάτησε στους τομείς αναφορών πίστωσης, της επιχειρηματικής ευφυΐας και της δέουσας επιμέλειας διερεύνησης για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
 
Η εταιρεία έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και τώρα προσφέρει αξιόπιστες παγκόσμιες υπηρεσίες για επιχειρηματικές πληροφορίες, στοιχεία επαλήθευσης ταυτότητας και βαθμολόγησης οικονομικών κινδύνων, που παρέχονται χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τοποθετώντας τους πελάτες της στην πρώτη γραμμή κάθε απόφασης που λαμβάνει, η εταιρεία προσφέρει μια πρώτης τάξεως και εξαιρετικά ευέλικτη υπηρεσία με πρόσβαση σε μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων στον κόσμο των επιχειρηματικών πληροφοριών για τις περιοχές της Μέσης Ανατολής και τη Βόρειας Αφρικής.
Είτε χρειάζεστε πιστωτική ανάλυση, λύσεις AML, KYC ή compliance, η Cedar Rose σας δίνει τα στοιχεία και τους αριθμούς για να λάβετε με αυτοπεποίθηση τις επιχειρηματικές σας αποφάσεις.
 
Επικοινωνήστε με helen.lambrou@cedar-rose.com  για περισσότερες πληροφορίες ή καλέστε στο +357 25 346630    
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο