Ανοίγει το μεγαλύτερο κατάστημα Lidl στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου  14/07/2020 13:20
Ανοίγει το μεγαλύτερο κατάστημα Lidl στην Κύπρο

Ανοίγει το μεγαλύτερο κατάστημα Lidl στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου  14/07/2020 13:20

Η Lidl έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια λειτουργίας στην Κύπρο επεκτείνει το δίκτυό της, εγκαινιάζοντας το τέταρτο πολυαναμενόμενο κατάστημά της στη Λεμεσό και το 18ο Παγκύπρια.

RELATED ARTICLES

Το νέο κατάστημα Lidl, το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας στην Κύπρο, στην οδό Αγίας Φυλάξεως, ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 στη Λεμεσό. με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές μία νέα εμπειρία αγορών σε έναν υπερσύγχρονο χώρο. Η Lidl γιορτάζει το άνοιγμα του νέου καταστήματος με εκπλήξεις για όλους τους επισκέπτες. Σε χαρούμενη γιορτινή ατμόσφαιρα θα προσφέρονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας χυμοί και σνακ, ενώ αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα καλωσορίσουν το κοινό στη νέα υπεραγορά.

Στην καρδιά της πόλης, το νέο κατάστημα τύπου “Metropol” ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του αστικού σχεδιασμού χάρη, στην ευέλικτη αρχιτεκτονική προσέγγιση και την αειφόρο τεχνολογική φιλοσοφία του, στοιχεία που το αναδεικνύουν σε κατασκευαστικό έργο υψηλού επιπέδου. Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών, το νέο κατάστημα διαθέτει, επίσης, σταθμό δωρεάν φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, γεγονός που αντανακλά την οικολογική φιλοσοφία του. 

Με εξελιγμένα συστήματα προμήθειας προϊόντων, αναβαθμισμένο χώρο πώλησης για πιο γρήγορες αγορές, ευρύχωρους διαδρόμους, ευχάριστη ατμόσφαιρα, καθώς και άνετο χώρο στάθμευσης 130 θέσεων, το νέο κατάστημα σχεδιάστηκε για να εκπληρώσει τις επιθυμίες των πελατών, δημιουργώντας την μοντέρνα αγορά του μέλλοντος.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας