Ν. Μεσολογγίτης: Δεν ενδιαφέρουν οι ξεπερασμένες στιλιστικές επιλογές

Ν. Μεσολογγίτης: Δεν ενδιαφέρουν οι ξεπερασμένες στιλιστικές επιλογές

Ν. Μεσολογγίτης: Δεν ενδιαφέρουν οι ξεπερασμένες στιλιστικές επιλογές

Η χώρα μας θα μπορούσε να λάβει ακόμα πιο αποτελεσματικά μέτρα στο οικονομικό κομμάτι που έχει να κάνει με την πανδημία, ανέφερε στο Παγκύπριο Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ο Νίκος Μεσολογγίτης, Ιδρυτής της OJO Sunglasses. 

RELATED ARTICLES


Ο ίδιος μίλησε για θεσμοθέτη μείωσης ενοικίων, ευκολία πληρωμής για κοινωνικές ασφαλίσεις ακόμα και ΦΠΑ και ενέργειες ενδυνάμωσης του εσωτερικού τουρισμού.

Όπως είπε, οι επιχειρηματίες «θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να διασφαλίσουμε όχι μόνο την επιβίωση μας αλλά και τυχόν επανάληψη του φαινομένου μέσα στα επόμενα 3-5 χρόνια».
 
Ο καταναλωτής δεν ενδιαφέρεται για ξεπερασμένες στιλιστικές επιλογές
O κ. Μεσολογγίτης αναφέρθηκε σε εσωτερική έρευνα της OJO Sunglasses, σε Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα, βάσει της οποίας διαφαίνεται ότι ο καταναλωτής γενικά δεν έχει αλλάξει, ωστόσο έχει γίνει πολύ πιο απαιτητικός και διστακτικός στις τελικές του αποφάσεις. Επιπρόσθετα, απαιτεί στιλιστικές επιλογές ίσως και του επόμενου χρόνου και σε καμία περίπτωση του προηγούμενου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να εφαρμόσουν νέες στρατηγικές προώθησης των προϊόντων τους, όπως είναι η προώθηση του ονόματος τους και η προώθηση νέων προϊόντων, τα οποία είναι αναγκαία για το σήμερα.

Επιπρόσθετα, οι ΜΜΕ θα πρέπει να κοιτάξουν για σωστούς συνεργάτες ή και εξαγορές/ συγχωνεύσεις.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας