Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Νέο κατάστημα της Lidl στη Λεμεσό

Η Lidl έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια λειτουργίας στην Κύπρο επεκτείνει το δίκτυό της, εγκαινιάζοντας το τέταρτο πολυαναμενόμενο κατάστημά της στη Λεμεσό και το 18ο Παγκύπρια. 
 
Το νέο κατάστημα Lidl, το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας στην Κύπρο, ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές μία νέα εμπειρία αγορών σε έναν υπερσύγχρονο χώρο. Η Lidl γιορτάζει το άνοιγμα του νέου καταστήματος με εκπλήξεις για όλους τους επισκέπτες. Σε χαρούμενη γιορτινή ατμόσφαιρα θα προσφέρονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας χυμοί και σνακ, ενώ αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα καλωσορίσουν το κοινό στη νέα υπεραγορά.
 
Στην καρδιά της πόλης, το νέο κατάστημα τύπου “Metropol” ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του αστικού σχεδιασμού χάρη, στην ευέλικτη αρχιτεκτονική προσέγγιση και την αειφόρο τεχνολογική φιλοσοφία του, στοιχεία που το αναδεικνύουν σε κατασκευαστικό έργο υψηλού επιπέδου. Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών, το νέο κατάστημα διαθέτει, επίσης, σταθμό δωρεάν φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, γεγονός που αντανακλά την οικολογική φιλοσοφία του.
 
Με εξελιγμένα συστήματα προμήθειας προϊόντων, αναβαθμισμένο χώρο πώλησης για πιο γρήγορες αγορές, ευρύχωρους διαδρόμους, ευχάριστη ατμόσφαιρα, καθώς και άνετο χώρο στάθμευσης 130 θέσεων, το νέο κατάστημα σχεδιάστηκε για να εκπληρώσει τις επιθυμίες των πελατών, δημιουργώντας την μοντέρνα αγορά του μέλλοντος.

Δειτε Επισης

Αυξήσεις τιμών έως 48% ενόψει Καθαράς Δευτέρας αλλά και σημαντικές μειώσεις
Οι εμπορικοί σύμμαχοι της Κύπρου-Από πού εισάγουμε και πού εξάγουμε προϊόντα
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμός ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Το κατάστημα του μέλλοντος ανοίγει την πόρτα του στο Cyprus Grocery Retail Conference
Στις τάξεις του Παγκύπριου Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου το Superhome Center
Νicosia Mall: Η απόλυτη εμπειρία shopping και διασκέδασης
Τα υβριδικά αυτοκίνητα προσελκύουν τους αγοραστές-Τα top brands
Δέκα εντολές για το σεξ και το λιανικό εμπόριο
Βλέπει οφέλη για τα κέρδη των ναυτιλιακών εταιρειών από τις διαταραχές στην Ερυθρά ο Fitch
Ανεβάζουν τα μερίδια τους στην αγορά ηλεκτροκίνητα και υβριδικά αυτοκίνητα