Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Η TEMPO BEVERAGES αποκλειστικός διανομέας της σειράς super-premium MALFY Gins

Η TEMPO BEVERAGES CYPRUS, ανακοίνωσε πρόσφατα την τελευταία της τολμηρή προσθήκη στο εντυπωσιακό πορτφόλιο των αλκοολούχων ποτών που αντιπροσωπεύει και διανέμει στην Κύπρο, των super-premium MALFY Gin.
 
Τα MALFY Gin, παράγονται στην Ιταλία από το 2016 στο ιστορικό «Torino Distillati», αποστακτήριο της οικογένειας Vergnano που βρίσκεται στην πόλη Moncalieri στη Βόρεια Ιταλία. Πρόκειται για μια σειρά τεσσάρων super-premium Gin, που κατάφερε να ενσωματώσει την ιστορία και παράδοση του Gin στην Ιταλική Dolce Vita.
 
Εμπνευσμένα από τη ρομαντική και σαγηνευτική ατμόσφαιρα της ιταλικής ακτής του Αμάλφι, τα MALFY Gin παρασκευάζονται από αγνά και αυθεντικά υλικά όπως τον Ιταλικό Άρκευθο (Juniper), λεμόνια που ωριμάζουν κοντά στην ακτή, τα πορφυρά πορτοκάλια, αλλά και τα ροζ γκρέιπφρουτ της Σικελίας. Τα MALFY Gin, φτιάχνονται με παραδοσιακές Ιταλικές τεχνικές απόσταξης που φτάνουν πίσω μέχρι και τον 11ο αιώνα. Συγκεκριμένα, βότανα της περιοχής, «παντρεύονται» με νερό από τη ψηλότερη πηγή της Ιταλίας που βρίσκεται στο βουνό Monviso, δίπλα από το αποστακτήριο.
 
Ακόμη και η συσκευασία των μπουκαλιών είναι προσεγμένη, με ειδικά σχεδιασμένο φελλό και ξεχωριστή επιγραφή που παραπέμπει στην Ιταλική Ριβιέρα και την αδιαμφισβήτητη super-premium ποιότητα των MALFY. Η Σειρά αποτελείται από το MALFY Originale, Malfy Con Limone, Malfy Gin Rosa, Malfy Con Arancia.
 
Τα Malfy Gins απευθύνονται σε όλους εκείνους τους urban, trendy και chic ανθρώπους που δεν συμβιβάζονται με τα απλά , που θέλουν να ξεχωρίζουν, και επενδύουν σε ουσιώδεις σχέσεις και δυνατές βάσεις.
 
Το MALFY Gin αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου της Pernod Ricard από το 2019 και την εκπροσώπηση του στην Κύπρο έχει αναλάβει η TEMPO BEVERAGES CYPRUS, όπως και των υπολοίπων brand του γαλλικού κολοσσού.
 
 

Δειτε Επισης

Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
Eurobank Hub: Εκεί που κτυπά η καρδιά της τράπεζας και κτίζεται η τεχνολογική ανάπτυξη του ομίλου (pics)
Οι επιδόσεις των αεροδρομίων μας... Αύξηση επιβατικής κίνησης πέραν του 20% σε βάθος πενταετίας (πίνακες)
Επαναρχίζουν οι εργασίες για το τερματικό στο Βασιλικό-Τι δηλώνει ο Παπαναστασίου και η ανακοίνωση της CPP
Ενισχύουν τον κοινωνικό διάλογο προς διασφάλιση της ομαλότητας και της σταθερότητας στα εργασιακά
Στην τελική ευθεία για το Πάρκο Χρωμάτων στην Πάφο (pics)
«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα πρέπει να είναι σε θέση να μειώσει τα επιτόκια τον Ιούνιο»
INDEX: Η Λάρνακα είναι το ανερχόμενο hotspot για επενδυτές και αγοραστές κατοικιών