Εργοδότης επιλογής με διεθνή πιστοποίηση οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Δελτίο Τύπου  24/06/2020 18:00
Εργοδότης επιλογής με διεθνή πιστοποίηση οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Εργοδότης επιλογής με διεθνή πιστοποίηση οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Δελτίο Τύπου  24/06/2020 18:00
Χρυσή διάκριση εξασφάλισαν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, επιβεβαιώνοντας τη φήμη τους ως εργοδότης επιλογής, αφού πιστοποιήθηκαν για τρίτη συνεχόμενη φορά με το πρότυπο Investors in People σε επίπεδο Gold. 

RELATED ARTICLES


 
Πρόκειται για το μοναδικό διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο στον Τομέα της Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Η διαδικασία πιστοποίησης εξετάζει τις πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού που ακολουθούνται σε μία εταιρεία, όπως η επικοινωνία με το προσωπικό, οι αξιολογήσεις, η επαγγελματική ανάπτυξη του προσωπικού και η ανέλιξη που προσφέρεται, η συνεχής εκπαίδευση, η επιβράβευση, καθώς και τα ωφελήματα που δίνονται στους εργαζόμενους. Για τις ανάγκες της αξιολόγησης πραγματοποιούνται κατ’ ιδίαν συναντήσεις ανεξάρτητου αξιολογητή με μέλη του οργανισμού.
 
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ πιστοποιήθηκαν για πρώτη φορά το 2012 με το Investors in People – Standard και το 2016 έλαβαν χάλκινη διάκριση, ενώ η πιστοποίηση σε επίπεδο Gold αποκτήθηκε τον Απρίλιο του 2020.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι η μοναδική αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο που είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο Investors in People, αλλά και η μοναδική εταιρεία στην Κύπρο με περισσότερους από 1800 εργοδοτούμενους που έχει πιστοποιηθεί σε επίπεδο Gold.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας