Ψώνια από Αλφαμέγα τώρα και σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

Δελτίο Τύπου  23/06/2020 11:15
Ψώνια από Αλφαμέγα τώρα και σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

Ψώνια από Αλφαμέγα τώρα και σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

Δελτίο Τύπου  23/06/2020 11:15

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, σε συνεργασία με την πλατφόρμα online παραγγελιών Foody, επεκτείνουν την υπηρεσία κατ’ οίκον παράδοσης ψωνίσματος σε Πρωταρά, Αγία Νάπα, Μενεού και Περβόλια. 

RELATED ARTICLES

Με την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα προσφέρουν στους πελάτες τους που παραθερίζουν στις συγκεκριμένες περιοχές της Κύπρου, την ευκαιρία να παραγγείλουν τα ψώνια τους διαδικτυακά μέσω Foody και να τα παραλάβουν στον χώρο διαμονής τους εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Επιπρόσθετα, οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους από την άνεση του σπιτιού τους, απολαμβάνοντας την ποικιλία και την ποιότητα που διακρίνει τα προϊόντα, αλλά και την εξυπηρέτηση που προσφέρουν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος για την κατ’ οίκον παράδοση, σε όλες τις περιοχές της Κύπρου που καλύπτει η υπηρεσία έχει μειωθεί στα €4.95, ενώ δεν ισχύει πλέον ελάχιστο όριο για την κάθε παραγγελία. 

Σε δηλώσεις του για την επέκταση της υπηρεσίας διαδικτυακού ψωνίσματος και κατ’ οίκον παράδοσης, ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Γιώργος Θεοδότου, υπογράμμισε ότι η συνεχής εξέλιξη των προσφερόμενων υπηρεσιών είναι κορυφαία προτεραιότητα της εταιρείας. «Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και η συνεχής αναβάθμιση της εμπειρίας ψωνίσματος, βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και σε αυτό το πλαίσιο, αξιοποιούμε στον μέγιστο βαθμό τα νέα τεχνολογικά εργαλεία. Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα βρίσκονται κοντά στους πελάτες τους, ακόμη και στη διάρκεια των διακοπών τους», τόνισε.

Όπως επεσήμανε ο κ. Θεοδότου, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα έχουν επενδύσει τα τελευταία χρόνια στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών και των εργασιών τους, αξιοποιώντας πλήρως τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία. «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι η ασφαλέστερη οδός για βιώσιμη ανάπτυξη», κατέληξε.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας