Ψώνια από Αλφαμέγα τώρα και σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, σε συνεργασία με την πλατφόρμα online παραγγελιών Foody, επεκτείνουν την υπηρεσία κατ’ οίκον παράδοσης ψωνίσματος σε Πρωταρά, Αγία Νάπα, Μενεού και Περβόλια. 

Με την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα προσφέρουν στους πελάτες τους που παραθερίζουν στις συγκεκριμένες περιοχές της Κύπρου, την ευκαιρία να παραγγείλουν τα ψώνια τους διαδικτυακά μέσω Foody και να τα παραλάβουν στον χώρο διαμονής τους εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Επιπρόσθετα, οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους από την άνεση του σπιτιού τους, απολαμβάνοντας την ποικιλία και την ποιότητα που διακρίνει τα προϊόντα, αλλά και την εξυπηρέτηση που προσφέρουν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος για την κατ’ οίκον παράδοση, σε όλες τις περιοχές της Κύπρου που καλύπτει η υπηρεσία έχει μειωθεί στα €4.95, ενώ δεν ισχύει πλέον ελάχιστο όριο για την κάθε παραγγελία. 

Σε δηλώσεις του για την επέκταση της υπηρεσίας διαδικτυακού ψωνίσματος και κατ’ οίκον παράδοσης, ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Γιώργος Θεοδότου, υπογράμμισε ότι η συνεχής εξέλιξη των προσφερόμενων υπηρεσιών είναι κορυφαία προτεραιότητα της εταιρείας. «Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και η συνεχής αναβάθμιση της εμπειρίας ψωνίσματος, βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και σε αυτό το πλαίσιο, αξιοποιούμε στον μέγιστο βαθμό τα νέα τεχνολογικά εργαλεία. Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα βρίσκονται κοντά στους πελάτες τους, ακόμη και στη διάρκεια των διακοπών τους», τόνισε.

Όπως επεσήμανε ο κ. Θεοδότου, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα έχουν επενδύσει τα τελευταία χρόνια στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών και των εργασιών τους, αξιοποιώντας πλήρως τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία. «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι η ασφαλέστερη οδός για βιώσιμη ανάπτυξη», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία