@υτοκίνηση με ένα κλικ όλο τον Ιούνιο από την Unicars

 Ο Ιούνιος είναι ο μήνας της Αυτοκίνησης που για φέτος γίνεται… διαδικτυακά! Η Unicars πάντα πρωτοπόρος και ηγέτιδα στον χώρο του αυτοκινήτου, αφουγκράστηκε τις ιδιαίτερες συνθήκες της αγοράς, τις ανάγκες των καταναλωτών και καθιέρωσε την ημέρα της Αυτοκίνησης πλέον για ένα ολόκληρο μήνα! Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, οι επισκέπτες του Virtual Showroom της Unicars θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους αυτοκίνητο που καλύπτει απόλυτα τις δικές τους ανάγκες με τη δυνατότητα να το αποκτήσουν με έκπτωση έως €10.000.
 
To UniCARS 4All είναι μία πρωτοποριακή πλατφόρμα που παρέχει δωρεάν την δυνατότητα στους επισκέπτες να «κτίσουν» το αυτοκίνητο της επιλογής τους με απλές κινήσεις από την άνεση του σπιτιού τους. Ένα απλό και συνάμα έξυπνο configurator καθοδηγεί τους ενδιαφερόμενους να  επιλέξουν το μοντέλο της αρεσκείας σας από τις Volkswagen, Audi, Seat & Skoda,  τον κινητήρα, το χρώμα, το επίπεδο εξοπλισμού, ακόμα και τον έξτρα εξοπλισμό. Έτσι μπορούν σε μια πρώτη φάση να πάρουν μια ενδεικτική τιμή για το μοντέλο της αρεσκείας τους. Στη συνέχεια μπορούν να λάβουν την τελική προσφορά μέσω email από λειτουργό της εταιρείας, με ειδικές τιμές αποκλειστικά για εκείνους! Και ειδικά για τον μήνα Ιούνιο η έκπτωση μπορεί να είναι έως και €10.000!
 
Μπείτε στο site www.unicars.com, διαμορφώστε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας και επωφεληθείτε έκπτωσης έως και €10.000 για όλο τον Ιούνιο! Η Unicars για άλλη μία φορά θα οδηγήσει με ασφάλεια και υπευθυνότητα τις μοναδικές ιστορίες των επισκεπτών του Unicars 4All.

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ