Nicosia Mall: Δείχνει το δρόμο στους υπόλοιπους για τις χρεώσεις ενοικίων

Το Nicosia Mall δείχνει το δρόμο στους υπόλοιπους για τις χρεώσεις ενοικίων. Με μια εντυπωσιακή κίνηση το Nicosia Mall ανακοίνωσε χθες βράδυ ότι δεν θα χρεώσει ενοίκια στους ενοικιαστές του για όλη την περίοδο που θα διαρκέσει η αναστολή εργασιών του.
 
Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι τα μέτρα στήριξης προς του ενοικιαστές του επεκτάθηκαν και τους επόμενους μήνες οι οποίοι αναμένονται δύσκολοι για την αγορά. Πιο συγκεκριμένα αποφάσισε ότι για τους επόμενους 3 μήνες από την επαναλειτουργία του, θα χρεώσει μόνο το 50% του συμφωνηθέντος ενοικίου.
 
Ήδη υπήρξαν και τις πρώτες αντιδράσεις από τους ενοικιαστές, οι οποίοι δέχτηκαν με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό τις εν λόγω αποφάσεις, αφού με την πιο πάνω απόφαση το Nicosia Mall τους δίνει σημαντική οικονομική ανάσα σε μια πολύ δύσκολη για αυτούς στιγμή.
 
Επικοινωνήσαμε με το Γενικό Διευθυντή του Nicosia Mall, Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος και επιβεβαίωσε την εν λόγω είδηση. Ο κος Γεωργίου ανέφερε ότι παρόλο που τα περιοριστικά μέτρα είχαν δυσμενείς επιπτώσεις για το Nicosia Malll λόγω της αναστολής των εργασιών του με την επιβολή των περιοριστικών μέτρων, εντούτοις η Διεύθυνση του Mall εργάστηκε σκληρά και κατάφερε με την στήριξη των μετόχων του Nicosia Mall και την πολύτιμη συμβολή της Τράπεζας Κύπρου να μπορέσει να προσφέρει στους ενοικιαστές του αυτά τα σημαντικά μέτρα στήριξης.
 
Ο κ. Γεωργίου επίσης ανέφερε ότι το Nicosia Mall έχει ως επίκεντρο των ενεργειών του τους συνεργάτες και τους επισκέπτες του και με αυτή του την κίνηση το αποδεικνύει και έμπρακτα.
 
«Το Nicosia Mall, ήδη, από τον πρώτο έτος λειτουργία του έχει αναδειχθεί ως ο κορυφαίος προορισμός στον τομέα του. Αυτό δεν θα ήταν ποτέ εφικτό χωρίς την συμβολή των συνεργατών μας. Για αυτό και εμείς θεωρήσαμε καθήκον και υποχρέωση μας να στηρίξουμε τους συνεργάτες μας σε αυτή την δύσκολη για όλους μας στιγμή.
 
Θέλαμε επίσης λίγες ημέρες πριν την επαναλειτουργία του Nicosia Mall να δώσουνε την απαραίτητη καθοδήγηση και προς την υπόλοιπη αγορά στο φλέγον θέμα των ενοικίων. Οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα από τους συνεργάτες μας και να τους βοηθήσουμε».
 
Κλείνοντας ο κος Γεωργίου ανάφερε ότι πρέπει να εργαστούμε μαζί με τους συνεργάτες μας για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον και όχι να αναλώσουμε το μέλλον με αντιπαραθέσεις για το παρελθόν.

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά