Η Υπεραγορά Παπαντωνίου τώρα και στο Deliveryman

InBusinessNews  22/05/2020 09:57
Η Υπεραγορά Παπαντωνίου τώρα και στο Deliveryman

Η Υπεραγορά Παπαντωνίου τώρα και στο Deliveryman

InBusinessNews  22/05/2020 09:57
Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, και έχοντας πάντα προτεραιότητα την  καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών προχωρούν σε συνεργασία με την πλατφόρμα Deliveryman, προκειμένου να βελτιώσουν και να διευκολύνουν την εμπειρία ψωνίσματος.

RELATED ARTICLES


Λαμβάνοντας υπόψη τις εναλλασσόμενες ανάγκες της σύγχρονης εποχής, η νέα Υπεραγορά Παπαντωνίου στην Έγκωμη, διευρύνει την επικοινωνία της με τους πελάτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους διαδικτυακά.

Μέσω της ταχέως αναπτυσσόμενης πλατφόρμας Deliveryman, οι καταναλωτές θα μπορούν να καταχωρούν την παραγγελία τους, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και ποιότητα προϊόντων, καθώς και αποκλειστικών ετικετών, οι οποίες διατίθενται μόνο από την υπεραγορά Παπαντωνίου. Με αυτό τον τρόπο, τα ψώνια θα γίνονται από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους, με ευκολία και ταχύτητα, με την παράδοση να πραγματοποιείται την ίδια ημέρα της παραγγελίας.

Η συνεργασία της υπεραγοράς Παπαντωνίου με την πλατφόρμα Deliveryman ξεκίνησε επίσημα την Πέμπτη 21/5/2020, καλύπτοντας το κέντρο της Λευκωσίας, το Γέρι, το Τσέρι, τα Λατσιά και τη Δευτερά, ενώ σύντομα η υπηρεσία θα επεκταθεί σε Λεμεσό και Πάφο.
Πιστή στις αξίες και το όραμά της, η Υπεραγορά Παπαντωνίου αναπτύσσεται και εξελίσσει τις υπηρεσίες της διαρκώς, έτσι ώστε να εξασφαλίσει στους καταναλωτές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε προσιτές τιμές, εξυπηρετώντας τους παράλληλα, με σεβασμό και ειλικρίνεια.

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας