Γιώργος Θεοδότου: «Σε όλες τις χώρες παγκοσμίως τα ωράρια έχουν επεκταθεί»

InBusinessNews  03/04/2020 18:11
Γιώργος Θεοδότου: «Σε όλες τις χώρες παγκοσμίως τα ωράρια έχουν επεκταθεί»

Γιώργος Θεοδότου: «Σε όλες τις χώρες παγκοσμίως τα ωράρια έχουν επεκταθεί»

InBusinessNews  03/04/2020 18:11
Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook προέβη πριν από λίγο ο CEΟ των υπεραγορών Αλφαμέγα, Γιώργος Θεοδότου, με αφορμή των συνωστισμό που παρατηρήθηκε σήμερα έξω από υπεραγορές.

RELATED ARTICLES

 
Ο κ. Θεοδότου τόνισε πως «πρόκειται για μία ωρολογιακή βόμβα καθώς περιορίζονται οι δυνατότητες εφαρμογής των μέτρων και δημιουργεί αχρείαστη αναστάτωση και ταλαιπωρία στους καταναλωτές. Σε όλες τις χώρες παγκοσμίως τα ωράρια έχουν επεκταθεί για να μειωθεί ο κίνδυνος διασποράς του ιού. Πραγματικά δεν θέλω να σκέφτομαι τι εικόνες θα αντικρίσουμε αύριο Σάββατο». Πρόσθεσε πως «το να περιορίζεις τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων ελλοχεύει περισσότερους κινδύνους καθώς όπως φαίνεται και στις εικόνες ο κόσμος έχει συσσωρευτεί σε ανεξέλεγκτο βαθμό στις υπεραγορές».
 
Ολόκληρη η ανάρτηση πιο κάτω:
 
«Καλώ τους αρμόδιους να μας υποδείξουν πως θα εφαρμόσουμε τα μέτρα προστασίας που έχουν επιβάλει όταν οι ίδιοι με απόφασή τους για κλείσιμο της Κυριακής έχουν οδηγήσει μαζικώς τον κόσμο στις υπεραγορές. Κύριοι τι περιμένετε από εμάς να πράξουμε με τον συνωστισμό που δημιουργείται με τα σημερινά δεδομένα; Να βγούμε με τα ρόπαλα και να επιβάλουμε την τάξη στους καταναλωτές μας; Πως αναμένετε να εξυπηρετήσουμε με ασφάλεια τους καταναλωτές μας τόσο εντός όσο και εκτός των υποστατικών μας και σε κάποιες περιπτώσεις στα πεζοδρόμια και τους δημόσιους δρόμους; Ακούσαμε τους υπουργούς επανειλημμένα να δηλώνουν ότι το κλείσιμο της Κυριακής οφείλεται σε λόγους δημόσιας υγείας (Ο ιός κυκλοφορεί μόνο τις Κυριακές!!) Ταπεινή μου γνώμη το να περιορίζεις τις ώρες λειτουργίας των Καταστημάτων ελλοχεύει περισσότερους κινδύνους καθώς όπως φαίνεται και στις εικόνες ο κόσμος έχει συσσωρευτεί σε ανεξέλεγκτο βαθμό στις υπεραγορές. Πρόκειται για μία ωρολογιακή βόμβα καθώς περιορίζονται οι δυνατότητες εφαρμογής των μέτρων και δημιουργεί αχρείαστη αναστάτωση και ταλαιπωρία στους καταναλωτές. Σε όλες τις χώρες παγκοσμίως τα ωράρια έχουν επεκταθεί για να μειωθεί ο κίνδυνος διασποράς του ιού. Πραγματικά δεν θέλω να σκέφτομαι τι εικόνες θα αντικρίσουμε αύριο Σάββατο. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τις αντιξοότητες και την πίεση κάτω από τις οποίες παίρνονται κάποιες αποφάσεις. Θεωρώ όμως ότι οι αρμόδιοι πρέπει να παρέμβουν σήμερα κιόλας για να προλάβουμε τα χειρότερα!»
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας