Η Porsche συμπληρώνει 90 χρόνια σχεδιασμού

Είναι σε όλους γνωστό ότι η Porsche AG, είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας και δραστηριοποιείται για περισσότερο από έξι δεκαετίες. Ωστόσο, οι ιστορικές ρίζες της μάρκας Porsche είναι πολύ μεγαλύτερες σε ηλικία. Όταν ο Ferry Porsche δημιούργησε το θρυλικό Type 356 το 1948, αυτός και οι μηχανικοί του ήταν σε θέση να εκμεταλλευτούν μια πλούσια τεχνολογική εμπειρία από το παρελθόν. Πίσω στις 25 Απριλίου 1931, ο Ferdinand Porsche ίδρυσε και δημιούργησε γραφείο σχεδιασμού με την επωνυμία «Dr. Ing. H.c.F. Porsche Gesellschaft mit beschränkter Haftung, Konstruktion und Beratung für Motoren- und Fahrzeugbau» στη Στουτγάρδη. 
 
Από τότε, η εταιρεία Porsche πέρασε από όλα τα στάδια και έχει αναπτυχθεί από ένα μικρό γραφείο σχεδιασμού σε έναν παγκοσμίως γνωστό κατασκευαστή σπορ και αγωνιστικών αυτοκινήτων. Αυτή η ιστορία επιτυχίας βασίζεται σε δεκαετίες εμπειρίας ανάπτυξης, που εκτείνεται πέρα ​​από την κατασκευή μόνο σπορ αυτοκινήτων. Σε διάστημα 90 ετών, η Porsche δημιούργησε μια φήμη ως ένας από τους πιο γνωστούς και πολύπλευρους προμηθευτές μηχανικών υπηρεσιών στον κόσμο. Η παράδοση ανάπτυξης πελατών που ξεκίνησε από τον Ferdinand Porsche το 1931 εξακολουθεί να συνεχίζεται με επιτυχία σήμερα από την Porsche Engineering Group GmbH, με έδρα το Weissach. Η Porsche Engineering εκτελεί αναπτυξιακές εργασίες για λογαριασμό κατασκευαστών και προμηθευτών αυτοκινήτων καθώς και εταιρειών από άλλους τομείς, συνδυάζοντας τις δεξιότητες της Porsche ως κατασκευαστή, τεχνολογικής εταιρείας και προμηθευτή μηχανικών υπηρεσιών και καθιστώντας τα διαθέσιμα σε τρίτους.
 

 
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κατά την 80η επέτειος από την ίδρυση του γραφείου σχεδιασμού της Porsche το 1931 φιλοξενήθηκε η ειδική έκθεση με τίτλο «Porsche Engineering - 80 χρόνια της Porsche Designs» τίμησε τις σημαντικότερες και ενδιαφέρουσες εξελίξεις των πελατών από τις τελευταίες οκτώ δεκαετίες. Ήδη οι προετοιμασίες για τα 90χρονα του οίκου έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον οι ανακοίνωση για όλες τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν.

 

 

Δειτε Επισης

Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις
Καλύτερες οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία-Ικανοποίηση Υπουργείου Οικονομικών