Έφτασαν στη Lidl Κύπρου τα “Next Level Burger”

Δελτίο Τύπου  24/02/2020 15:00
Έφτασαν στη Lidl Κύπρου τα “Next Level Burger”

Έφτασαν στη Lidl Κύπρου τα “Next Level Burger”

Δελτίο Τύπου  24/02/2020 15:00
H Lidl Κύπρου από τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 λανσάρει στα καταστήματά της τα vegan μπιφτέκια “Next Level Burger”, ακολουθώντας την παγκόσμια τάση για χορτοφαγική διατροφή, είτε για ηθικούς είτε για οικολογικούς λόγους.

RELATED ARTICLES

 

Τα “Next Level Burger” αποτελούν τη φυτική εκδοχή των μοσχαρίσιων μπιφτεκιών που όλοι γνωρίζουμε, μία ποιοτική επιλογή, η οποία σέβεται τα ζώα και τον πλανήτη. Η σύστασή τους αποτελείται από λαχανικά, μανιτάρια, αρακά, πρωτεΐνη σίτου και σόγιας, καθώς και χυμό παντζαριού.
 
nextlevelburger2

Αποτελούμενα από φυτικές πρωτεΐνες, τα υγιεινά υποκατάστατα κρέατος, έχουν 91% λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά την παραγωγή σε σχέση με τα συμβατικά μοσχαρίσια μπιφτέκια, ενώ είναι 100 % ουδέτερα για το κλίμα, δεδομένου ότι το υπολειπόμενο 9% εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα αντισταθμίζεται από την ClimatePartner βάσει κλιματολογικών πιστοποιήσεων. Οι καταναλωτές μπορούν να αναζητούν πληροφορίες για την αντιστάθμιση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα με τη βοήθεια ενός κωδικού QR και να διαπιστώσουν το μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα που τα χαρακτηρίζουν.
 
nextlevelburger3


Εκτός από το περιεχόμενο, η συσκευασία του προϊόντος έχει οικολογικό χαρακτήρα. Τα φυτικά μπιφτέκια “Next Level Burger” τοποθετούνται σε χαρτονένιο δίσκο, ο οποίος επικαλύπτεται από μια λεπτή, αφαιρούμενη μεμβράνη και σφραγίζεται με μία δεύτερη στρώση λεπτής μεμβράνης, υλικά, τα οποία διαχωρίζονται και ανακυκλώνονται.
nextlevelburger4


Τα προϊόντα “Next Level Meat” προσφέρουν την ικανοποίηση, που αναζητά ακόμα κι ο μεγαλύτερος λάτρης των burgers, ενώ η επιλογή τους συμβάλλει στις συνθήκες καλής διαβίωσης των ζώων αλλά και στο περιβάλλον.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας