Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» σε αριθμούς

Μάριος Ιωάννου  20/02/2020 07:18
Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» σε αριθμούς

Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» σε αριθμούς

Μάριος Ιωάννου  20/02/2020 07:18

Γεγονός αποτελεί από τις 28 Ιανουαρίου 2020 το πρώτο στην Κύπρο one-stop-shop αποκλειστικά για επαγγελματίες.

Το κατάστημα «BEST VALUE για επαγγελματίες», το οποίο άνοιξε στη Λεμεσό η ελληνική METRO AEBE, μέσω της θυγατρικής εταιρείας MCC BEST VALUE Ltd, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μισιαούλη & Καβάζογλου και Κωχ, στο χώρο που κάποτε στεγαζόταν το ιστορικό εργοστάσιο της Lemeco.

Διαβάστε ακόμα: Αltamira: 10+4 νέα σπίτια από €90.000 (photos)

BESTVALUE_Infographic_FINAL

Διαβάστε ακόμα: Holy Kicks: Η νέα επωνυμία καταστημάτων της Prive Sports

Διαβάστε ακόμα: Τρ. Κύπρου: Πωλεί παραδοσιακό ξενώνα στην Αράχοβα! (pics)

Συνοπτικά:

• Η επένδυση αγγίζει το ποσό των €10 εκατ. και αποτελεί σταθμό για τη METRO ΑΕΒΕ, καθώς αποτελεί την πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας εκτός ελληνικών συνόρων.

• Σε άνετους χώρους πώλησης 2.500 τ.μ., οι επαγγελματίες στους οποίους απευθύνεται το κατάστημα χονδρικής πώλησης, θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 16.000 κωδικούς προϊόντων.

• Οι αποθηκευτικοί χώροι του καταστήματος ανέρχονται στα 2.000 τ.μ., ενώ οι χώροι στάθμευσης (υπόγειοι και ισόγειοι) ξεπερνούν τα 3.000 τ.μ., με ειδική πρόβλεψη πρόσβασης για ΑΜΕΑ.

• Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» διαθέτει και τμήματα κρεοπωλείου, μαναβικής και τυροπωλείου/αλλαντικών, εκτός από ξηρό φορτίο, είδη παντοπωλείου, είδη οικιακού εξοπλισμού, αλλά και Ho.Re.Ca.

• Σε πλήρη λειτουργία το κατάστημα θα φτάσει σταδιακά να απασχολεί 80 εργαζομένους, κυρίως Κυπρίους.

• Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες από τον κλάδο της μεταπώλησης (supermarket, mini market, περίπτερα, κάβες, οπωρολαχανοπωλεία, κρεοπωλεία, φούρνους, χονδρέμπορους κ.α.), όσο και σε επαγγελματίες από τον κλάδο της μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca. (εστιατόρια, καφετέριες, bar, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία κ.α.).

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας