Βραβείο Superior Taste για το Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο Snack

Δελτίο Τύπου  17/02/2020 16:05
Βραβείο Superior Taste για το Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο Snack

Βραβείο Superior Taste για το Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο Snack

Δελτίο Τύπου  17/02/2020 16:05

Το βραβείο Superior Taste απέσπασε η σειρά Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο Snack από το International Taste Institute σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, στο Theatre Royal des Galeries, στις 24 Ιουνίου 2019.

RELATED ARTICLES


Το International Taste Institute αποτελεί τον ηγέτη στην αξιολόγηση και πιστοποίηση ΓΕΥΣΗΣ για χιλιάδες τρόφιμα και ποτά σε σχεδόν 100 χώρες και έχει αξιολογήσει πάνω από 15.000 προϊόντα. 

Η νέα σειρά Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο Snack βραβεύτηκε με 1 αστέρι για την αξιόλογη γεύση του από την επιτροπή του Ινστιτούτου, που αποτελείται από μεγάλου κύρους Σεφ και Σομελιέ, όπως Ferran Centelles, Head Sommelier στο El Bulli Foundation, Manuel Jimenez, Βest Sommelier της Ισπανίας 2017, Alain Nonnet με 2 αστέρια Michelin για 36 χρόνια και άλλους πολλούς διακεκριμένους του χώρου. Ο Managing Director στο International Taste Institute, Laurent van Wassenhove, δήλωσε μεταξύ άλλων «Σεφ σε διάσημους οργανισμούς, Σεφ βραβευμένοι με αστέρια Michelin, Βραβευμένοι Καλύτεροι Σομελιέ, ... όλοι αυτοί δοκιμάζουν σε τυφλές δοκιμές προϊόντα που μας υποβάλλουν παραγωγοί: όσα προϊόντα λάβουν υψηλές γευστικές βαθμολογίες λαμβάνουν το “Superior Taste Award”».

 

snackvraveio2
 

Ανακαλύψτε κι εσείς τη βραβευμένη σειρά Snack από Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο, ελαφρά καπνισμένο, έτοιμο ψημένο, χωρίς γλουτένη, με χαμηλά λιπαρά και πολλή νοστιμιά. Βρείτε το Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο ολόκληρο ή σε φέτες στα ψυγεία ή στον πάγκο της υπεραγοράς, και δημιουργήστε μοναδικές σαλάτες, σάντουιτς, μακαρονάδες και ό,τι άλλο εμπνευστείτε! 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας