Τσιμεντοποιία Βασιλικού: Μικρός «πόλεμος» στις εξαγωγές (video)

Aν και προτιμά να αποφεύγει τη δημοσιότητα και να εργάζεται αθόρυβα για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας της οποίας ηγείται, ο CEO της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού Αντώνης Αντωνίου προέβη έπειτα από παράκληση μας σε μία σύντομη δήλωση στην κάμερα του INBTV.
 

Διαβάστε ακόμα: 

Τα μεγάλα έργα που αδειοδοτήθηκαν το 2019

Α. Ροτσίδης: Οι φούρνοι Ζορπά κοντά στον άνθρωπο

 

Ο κ. Αντωνίου αφού δήλωσε αρκετά περήφανος για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στην εταιρεία του, αναφέρθηκε στο κομμάτι των εξαγωγών που πραγματοποιεί.



«Αυτή τη στιγμή έχει ένα μικρό πόλεμο στο εξωτερικό, για το κομμάτι των εξαγωγών. Αισιοδοξούμε ωστόσο πως με τη δουλειά που γίνεται από τη διευθυντική μας ομάδα είναι τόσο δυνατή που θα είμαστε εκεί και τα επόμενα χρόνια», ανέφερε.
 

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Μια παραδοχή, μια απολογία και δώδεκα άμεσες ενέργειες στήριξης-«Δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»
Abdulla bin Touq Al Marri: Το οικονομικό μοντέλο των ΗΑΕ και η ισχυρή δυναμική για συνεργασία με την Κύπρο
Διαγωνισμός για την «επίπλωση» του νέου Κτηματολογίου στην Αγλαντζιά-Πότε αναμένεται να παραδοθεί (pics)
Πετάνε τα μετρητά οι Κύπριοι... Οι συναλλαγές, η αξία και οι δημοφιλέστερες υπηρεσίες για πληρωμές με κάρτα (γραφήματα)
Οι μεγαλομέτοχοι 30+ εταιρειών της Κύπρου-Οι διαφοροποιήσεις στα μετοχικά κεφάλαια των εισηγμένων
Ενισχύει τη θέση της στον ασφαλιστικό τομέα η Τρ. Κύπρου-Ολοκλήρωσε την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής (Κύπρου)
Βαρύ τίμημα και για την κτηνοτροφία από τις πυρκαγιές, επηρεάστηκε και η μελισσοκομία-Αξιολογείται η κατάσταση
Μάρκος Ζαμπάρτας: Το μέγεθος του πλήγματος για τους οινοποιούς και το οινοποιείο που σώθηκε παρά...τρίχα
Στάχτη περίπου 15.000 δεκάρια οινοποιήσιμων καλλιεργειών...Στήνεται μηχανισμός και αρχίζει άμεσα η καταγραφή ζημιών
Σε θολά νερά η προβλήτα στο Βασιλικό…Οι συζητήσεις με VPSM για την ολοκλήρωση και οι δεύτερες σκέψεις της ΕΤΥΦΑ