Neo Plaza: Κατασκευή με καλπάζοντα ρυθμό

Άρχισαν πρόσφατα οι εργασίες για την κατασκευή του Neo Plaza, του πρώτου εκπτωτικού χωριού και ψυχαγωγικού πάρκου που θα ανεγερθεί στην Κύπρο.

Διαβάστε ακόμα:
Σε πλειστηριασμό γνωστό ξενοδοχείο 4 αστέρων (pics)
Primetel: Eπενδύει πέραν των €70 εκ. για βελτίωση υπηρεσιών (video)
 
O φωτογραφικός φακός του InBusinessNews βρέθηκε στην Κοκκινοτριμιθιά, στο χώρο του εργοταξίου και κατέγραψε εικόνες από την πρώτη φάση του έργου, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της θεμελίωσης.
Πάντως,  αν και οι εργασίες βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αρχικά στάδια, εντούτοις αναμένεται να προχωρήσουν τάχιστα. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, στις αρχές Αυγούστου τα καταστήματα θα παραδοθούν στους ενοικιαστές τους (tenants), ενώ το εκπτωτικό χωριό θα λειτουργήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2020.
 
 
 
 
Το έργο θα ανεγερθεί σε μια έκταση πέραν των 35.000 τ.μ. και θα καλύπτει εμπορικό χώρο συνολικού εμβαδού περίπου 10.000 τ.μ. με πέραν των 800 θέσεων στάθμευσης. Βάσει του σχεδιασμού, το Neo Plaza θα φιλοξενεί 40 εμπορικά καταστήματα μόδας τα οποία θα προσφέρουν σε μόνιμη βάση εκπτώσεις σε επώνυμα προϊόντα από 30-70% καθώς επίσης και δέκα χώρους εστίασης.
 
 
Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, μέχρι στιγμής έχει ενοικιαστεί το 90% των καταστημάτων και εστιατορίων του εκπτωτικού χωριού, ενώ σύντομα αναμένεται να υπογραφούν οι συμφωνίες και για τους χώρους που έχουν απομείνει.
 
Το Neo Plaza θα περιλαμβάνει επίσης pop up designer store, το οποίο θα προσφέρει High Fashion Brands, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε δελεαστικές τιμές. Προβλέπεται, ακόμα, η δημιουργία σινεμά.
Παράλληλα, θα δημιουργηθεί ψυχαγωγικό πάρκο, στο οποίο θα περιλαμβάνεται  παιδότοπος 3.000 τ.μ.  με στεγασμένους αλλά και υπαίθριους χώρους διασκέδασης και εκδηλώσεων (μουσικών, αθλητικών, παιδικών events κ.α.). Eξάλλου,η κεντρική πλατεία του Neo Plaza  θα αποτελεί το σημείο αναφοράς του έργου, με συντριβάνια αλλά και υποδομές που θα επιτρέπουν την παρακολούθηση σημαντικών αθλητικών γεγονότων σε μια τεράστια οθόνη.
 
 
 
 
 
Το Neo Plaza ανεγείρεται σε μια περιοχή, η οποία αναμένεται να λάβει ανάπτυξη το επόμενο διάστημα. Από τη μια το γειτονικό Nicosia Mall και από την άλλη το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ που σχεδιάζεται να ανεγερθεί σε κοντινή απόσταση, σε συνδυασμό με το υπό κατασκευή εκπτωτικό χωριό αναμένεται να δώσουν μεγάλη ώθηση στην Κοκκινοτριμιθιά.  

 

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών