NISSAN QASHQAI ο πρωταθλητής

Το NISSAN QASHQAI κερδίζει την πρωτιά σε πωλήσεις και αναδεικνύεται ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής στην κατηγορία του. Το απόλυτο SUV με τα μοναδικά χαρίσματα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, έχει κατακτήσει την αγορά και ο Όμιλος Πηλακούτα έχει κάθε λόγο να γιορτάζει τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Ασυναγώνιστες προσφορές και σούπερ εκπλήξεις σάς περιμένουν, αυτό τον Φεβρουάριο στους εκθεσιακούς χώρους της NISSAN σε όλη την Κύπρο. 

Τόσο η αποδεδειγμένα έξυπνη σχεδίαση όσο και τα μοναδικά συστήματα τεχνολογίας έδωσαν στο NISSAN QASHQAI απίστευτη ώθηση για να σκαρφαλώσει στη λίστα προτίμησης του αγοραστικού κοινού. Το απόλυτο crossover συνδυάζει εντυπωσιακή εμφάνιση με άριστη αεροδυναμική, προσφέροντας κορυφαία επίπεδα οδήγησης σε κάθε διαδρομή.

Το NISSAN QASHQAI όμως χαράζει νέα εποχή και στον τομέα της ασφάλειας δημιουργώντας καινούργια δεδομένα, με το σύστημα Intelligent Mobility, για μια οδήγηση γεμάτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Από τα έξυπνα χαρακτηριστικά ασφάλειας που σας υποστηρίζουν, μέχρι τις τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού, τα ευφυή συστήματα οδήγησης της Nissan, μεταφέρουν την οδηγική σας εμπειρία σε άλλο επίπεδο.

Το Nissan Intelligent Mobility φέρνει εσάς και το QASHQAI σας πιο κοντά μέσω των τεχνολογιών Intelligent Driving που προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά και ικανότητα ελέγχου. Είναι σαν ένα χέρι βοήθειας όταν το χρειάζεστε. Δεν οδηγείτε πια μόνοι! Ένα έξυπνο σύστημα που προάγει την οδηγική εμπειρία σε ανώτερο επίπεδο, βελτιώνοντας την καθημερινή επαφή του οδηγού με τον δρόμο. Η οδήγηση ενός NISSAN QASHQAI αποτελεί πια συναρπαστική εμπειρία.

Οι προσφορές ισχύουν για τον μήνα Φεβρουάριο και μόνο για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε τον απόλυτο crossover «σύντροφο» στον δρόμο, που προσφέρεται με 7 χρόνια εγγύηση.

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»