Νέα ποικιλία Μανταρινιού TANGO

Δελτίο Τύπου  03/02/2020 08:42
Νέα ποικιλία Μανταρινιού TANGO

Νέα ποικιλία Μανταρινιού TANGO

Δελτίο Τύπου  03/02/2020 08:42
Η εταιρεία ΣΕΔΙΓΕΠ ΛΤΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει όλους τους καταναλωτές, υπεραγορές και φρουταρίες ότι η καινούργια ποικιλία Μανταρινιού ΤANGO η οποία παράγεται στην Κύπρο, είναι διαθέσιμη στην αγορά, όπου όλοι θα μπορούν να δοκιμάσουν τη μοναδική γεύση αυτού του εξαιρετικού μανταρινιού.

RELATED ARTICLESΧειμερινό Μανταρίνι, γεμάτο πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης C, χωρίς κουκούτσιά, με μοναδική γλυκιά γεύση και μεγάλη περιεκτικότητα σε χυμό. Καθαρίζεται τόσο εύκολα και είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το TANGO είναι το καλύτερο Μανταρινοειδές που έχει παραχθεί μέχρι τώρα (τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό) και αυτό οφείλεται σε μακροχρόνιες έρευνες αρκετών Γεωργικών Επιστημονικών Κέντρων, τόσο της Ευρώπης, όσο και της Αμερικής.

Το Μανταρίνι TANGO συγκαταλέγεται στην οικογένεια των Εσπεριδοειδών και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι:
 
  • Πολύ ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.
  • Χωρίς κουκούτσια.
  • Καθαρίζεται πολύ εύκολα με το χέρι (easy peeler).
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε χυμό.
  • Διαθέτει εξαιρετική γεύση (γλυκό) και άρωμα.
  • Μεγάλη θρεπτική αξία.
  • Ποικιλία η οποία ωριμάζει αργά (Ιανουάριο – Μάρτιο).
 
Η Σ.Ε.ΔΙ.ΓΕ.Π. (Συνεργατική Ένωση Διαθέσεως Γεωργικών Προϊόντων) ΛΤΔ, η οποία ασχολείται με την εμπορία γεωργικών προϊόντων, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, έχει εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα (παραγωγής και εμπορίας του προϊόντος τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό), των δικαιωμάτων του Μανταρινοειδές ποικιλίας TAN-GOLD (TANGO), από την Ισπανική Εταιρεία EUROSEMILLAS S.A., η οποία κατέχει την παγκόσμια αποκλειστικότητα της ποικιλίας TANGO, τα δικαιώματα της οποίας λήγουν το 2044.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας